Viešbutis Park Inn by Radisson Kaunas savo svečių padėkos renginiui pasirinko netradicinį formatą | Kas vyksta Kaune

Viešbutis Park Inn by Radisson Kaunas savo svečių padėkos renginiui pasirinko netradicinį formatą

Organizatorių nuotr.

Šiais metais dešimties veiklos metų jubiliejų atšventęs viešbutis Park Inn by Radisson Kaunas savo klientus ir verslo partnerius pakvietė vėlyvųjų prancūziškų pusryčių.

[galerija kiek=”12″]

„Metų pabaigoje norime pasidžiaugti puikiais savo darbo rezultatais ir padėkoti savo partneriams už bendradarbiavimą ir pasitikėjimą. Suprantame, kad Kalėdų laikotarpis yra intensyvus ir ypatingai gruodžio mėnesio vakarai daugeliui jau yra suplanuoti, tad paprašėme klientų mums skirti savo pietų pertraukos laiką“ – teigė viešbučio vadovė Jūratė Rudienė.

Vilniuje vis labiau populiarėjantis brunch‘as , vėlyvųjų pusryčių formatas, pamažu ateina ir į Kauną, ir tampa vis populiaresnis ne tik su šeimos nariais, bet ir su verslo partneriais. Renginio svečiai džiaugėsi nauju formatu, juk dieninis renginys yra mažiau įpareigojantis, svečiams nereikia tiek daug ruoštis, mažesnė tikimybė, kad susidubliuos renginiai ir lengviau atrasti laiko savo dienotvarkėje.

Prancūziškų vėlyvųjų pusryčių atvykusius svečius pasitiko akordeonistas Žygimantas Baltrūnas. Renginio dekoru ir įspūdinga žaliąja foto-sienele rūpinosi „Floristų ant Ribos“ komanda. Svečiai ypač džiaugėsi smagiais šaržisto Aurimo Matusevičiaus darbais. Be abejo, svarbiausiu renginio akcentu tapo šefės Ritos Tamašauskienės ir jos komandos ruoštas gardus prancūziškas maistas. Daugiausiai pagyrimų sulaukė Ožkos pieno sūrio Chevre užkandis su glazūruotais burokėliais ir kinkanais bei Soufflé su juodaisiais trumais ir parmezano sūriu.

Šie metai Kaune įsikūrusiam viešbučiui „Park Inn by Radisson Kaunas“ buvo ypač sėkmingi ir pažymėti tarptautiniais apdovanojimais. World Travel Awards apdovanojimuose, tarptautinės žiuri komisijos buvo įvertinti, kaip „Geriausias verslo viešbutis, Lietuvoje“. Šie apdovanojimai yra vadinami kelionių industrijos Oskarais. Taip pat svarbus įvertinimas – Luxury Travel Guide , kurie apdovanojo Park Inn by Radisson Kaunas kategorijoje kaip „Leading Luxury Business Hotel 2018“.

Informacija apie „Park Inn by Radisson Kaunas“ rasite viešbučio puslapyje ir socialiniuose tinkluose Instagram bei Facebook.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA