Aptiktas didelis kiekis paslėpto kokaino: automobiliu atkeliavo iš Vokietijos | Kas vyksta Kaune

Aptiktas didelis kiekis paslėpto kokaino: automobiliu atkeliavo iš Vokietijos

Kauno apskr. VPK nuotr.

Po ilgo ir kruopštaus tyrimo, kriminalistai ne tik atrado paslėptus beveik 3 kilogramus galimai narkotinės medžiagos kokaino, bet ir sulaikė vyrą, įtariamą neteisėtu disponavimu labai dideliu kiekiu narkotinių medžiagų bei narkotinių medžiagų kontrabanda.

[galerija kiek=”4″]

Atliekant ikiteisminį tyrimą, kurį organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai nustatė, jog praėjusį pirmadienį, lapkričio 26 dieną, iš Vokietijos į Lietuvą buvo atvežtas labai didelis kiekis narkotinės medžiagos – kokaino. Kokainas buvo gabenamas Vokietijoje pirktame automobilyje, kuris buvo vežamas vilkiku kartu su kitais automobiliais.

Pirminiais duomenimis, šios narkotinės medžiagos turėjo pasiekti Skandinavijos šalis. Atlikus transporto priemonės kratą, viename iš automobilių, jo stoge įvairiose įrengtose ertmėse, buvo rastos paslėptos narkotinės medžiagos.

Bendras gabento ir paimto neteisėto krovinio svoris – daugiau nei 2,5 kg kokaino. Šis krovinys nelegalioje narkotinių medžiagų pardavimo rinkoje vertinamas daugiau nei 150 tūkst. eurų suma.

Anksčiau jau teistam, 1987 metais gimusiam vyrui, paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams. Įtariamajam pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 3 d. ir 199 str. 3 d. gresia laisvės atėmimas iki 15 metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA