Įspėjimas vairuotojams: Vilijampolėje nusidriekė milžiniška spūstis | Kas vyksta Kaune

Įspėjimas vairuotojams: Vilijampolėje nusidriekė milžiniška spūstis

Skaitytojos nuotr.

Trečiadienio vakaras neapsiėjo be eismo įvykių – dviejų automobilių susidūrimas ant Šilainių kalno gerokai apsunkino eismą Vilijampolėje. Kauniečiai dalijasi Neries krantine nutįsusios didžiulės spūsties vaizdais.

[galerija kiek=”4″]

Kaip tvirtina skaitytojai, neįprastai didelis kamštis Neries krantine judant link Šilainių tęsiasi nuo pat Varnių tilto ir driekiasi dar toliau. Spūstis kilo dėl avarijos, įvykusios vidury vadinamojo Šilainių kalno – sudaužytos transporto priemonės užtvėrė pirmąją ir iš dalies antrąją eismo juostas.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis patvirtino, kad 17.20 val. gautas pranešimas apie dviejų automobilių susidūrimą Baltų prospekte, nors kauniečiai teigė matę tris apgadintas transporto priemones.

Iš nuotraukų matyti, kad vienas į kitą rėžėsi „Audi“ ir „Volkswagen“ automobiliai – už jų stovi dar ir trečioji mašina. Nors automobiliai gana smarkiai apdaužytos, policijos duomenimis, žmonės nelaimės metu nenukentėjo, vairuotojai pildo eismo įvykio deklaracijas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA