Avarija „Via Baltica“: magistralinis kelias buvo visiškai uždarytas (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

Avarija „Via Baltica“: magistralinis kelias buvo visiškai uždarytas (dar papildyta)

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Trečiadienio rytą Kauno apskrities gyventojai į mobiliuosius telefonus gavo pranešimą, kad dėl eismo įvykio visiškai nepravažiuojamas magistralinis „Via Baltica“ kelias, kuris buvo ką tik oficialiai atidarytas.

Policijos departamentas skelbia, kad dėl eismo įvykio, Marijampolės savivaldybėje, Puskelnių kaime, magistraliniame A5 kelyje Marijampolė – Kaunas 6 km, kryptyje nuo Kauno į Marijampolę eismas visiškai uždarytas, kelias nepravažiuojamas.

Vairuotojai praneša, kad šioje spūstyje stovi jau daugiau nei valandą, ir eismas šia kelio atkarpa visiškai nejuda.

Pirminiais duomenimis, eismas šiame kelio ruože visiškai sutriko po to, kai nesuvaldytas vilkikas užblokavo abi eismo juostas. Avarija įvyko apie 5 valandą ryte.

Papildyta: Pasak Marijampolės apskrities VPK Komunikacijos skyriaus atstovų, viena eismo juosta minėtame ruože nuo Kauno link Marijampolės uždaryta. Tačiau netrukus eismas vyks kaip įprasta. Magistralėje šįryt įvyko techninis eismo įvykis – krovininis automobilis užtvėrė kelią. Sužalotų asmenų išvengti pavyko. Tikėtina, jog nelaimė įvyko dėl slidžios kelio dangos.

Papildyta 09:10 val.: Atnaujintas dėl techninio eismo įvykio kelyje Kaunas–Marijampolė trečiadienio rytą laikinai uždarytas eismas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA