Kaune atgijo H. K. Anderseno pasakų įkvėptas Kalėdų miestas | Kas vyksta Kaune

Kaune atgijo H. K. Anderseno pasakų įkvėptas Kalėdų miestas

Organizatorių nuotr.

Alėjomis riedučiais skriejantys Kalėdų eglutės žaisliukai, pasakų pilis, į kurią galima užeiti pabendrauti su Kalėdų seneliu ir nusifotografuoti jo krėsle, kalėdinis paštas, meduolių ir medinių eglutės žaisliukų dekoravimo dirbtuvės, 10 metrų aukščio Kalėdų eglė – visa tai ir dar daugiau nuo šio šeštadienio galite pamatyti ir patirti prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“, virtusiame pasakų miestu.

„Šiandien į „Megą“ įsileidome Kalėdų dvasią, kviečiame visus ja pasidžiaugti kartu ir įsitikinti, kad stebuklų metas – ne tik pačios Kalėdos, stebuklų metas – tai laukimas, pasiruošimas, įspūdžiai, emocijos, laikas su artimaisiais. Kokybiškų ir niekur nematytų pramogų šiemet turime daugybę. Ypatingai kviečiame mažuosius lankytojus, kuriems šiemet paruošta itin daug nemokamų pramogų ir veiklų: nuo pasakų skaitymo vakarų su vaidinimais ir žaidimais kasdien iki išskirtinių vėlyvųjų pusryčių su Kalėdų seneliu sekmadieniais“, – sako prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės UAB „Baltic RED“ rinkodaros departamento vadovė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Dar vasarą pradėtas rengti šventinis projektas virto didžiule pasaka, kurioje kiekvienas gali tapti jos herojumi. Didžiausią įspūdį lankytojams palieka centrinėje „Megos“ aikštėje įkurdinta H. K. Anderseno ir Disnėjaus motyvais dekoruota įspūdingo dydžio pasakų pilis, kurios vidus yra atviras lankytojams kasdien nuo 10 iki 21 val., norintiems nusifotografuoti, pabendrauti su Kalėdų seneliu, pamatyti, kaip jo kalėdinė karalystė atrodo iš vidaus. Pastebima, kad šio išskirtinio kūrinio lankytojai jau atvyksta pamatyti net iš kitų Lietuvos miestų.

Ypatingais siurprizais šiemet džiaugsis vaikai, kurių čia laukia daugybė pramogų ir užsiėmimų – nuo pasivažinėjimo Kalėdų traukiniu, fotografijų su elniu Rudolfu iki specialių elfų vedamų kursų, kurių metu vaikai nemokamai bus mokomi dekoruoti imbierinius meduolius bei medinius Kalėdų eglutės žaislus. Pramogos vaikams vyks kiekvieną dieną.

Žinoma, su mažaisiais, visų pirma, privaloma apsilankyti tradiciškai gruodį įsikuriančiame kalėdiniame pašte, kur galima išsiųsti laišką Kalėdų seneliui su aprašytais gerais darbais. Visi vaikučių parašyti laiškai ne tik pasieks patį Kalėdų senelį, tačiau ir kiekvienas vaikas, į laišką iš visos širdies „sudėjęs“ savo šiais metais nuveiktus mažus žygdarbius, gaus Kalėdų senelio laišką-atsakymą su staigmenėle. Beje, net nebūtina mokėti rašyti – Kalėdų senelis moka šifruoti ir piešinius, svarbiausia, kad jie būtų ant specialios laiško formos, kurią galima rasti prekybos centro kalėdiniame pašte.

Žinoma, malonių staigmenų parengta ir suaugusiesiems. Kiekvienam, pirkusiam dovanų daugiau kaip už 20 eurų, šiemet jos bus nemokamai supakuotos išskirtiniu stiliumi, o gruodžio 14-16 d. „Megoje“ šurmuliuos kalėdinių dovanų ir stiliaus mugė „Madingos Kalėdos“, kurios metu talentingi Lietuvos dizaineriai ir mados namai pristatys naujausias drabužių ir aksesuarų kolekcijas, bus galima įsigyti unikalių drabužių, išskirtinių aksesuarų ir namų interjero detalių, įvairių skanėstų bei kitų kalėdinių dovanų sau ir savo artimiesiems.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA