Skausmingas incidentas Eiguliuose: troleibusas vilko merginą (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Skausmingas incidentas Eiguliuose: troleibusas vilko merginą (papildyta)

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Lietuvos kelių policijos tarnyba pranešė apie nelaimę, pirmadienio popietę įvykusią Šiaurės prospekte. Čia sužeidimus patyrė troleibuso durelėmis prispausta ir vilkta aštuoniolikmetė.

Kelių policijos tarnybos duomenimis, 15.25 val. Šiaurės prospekte troleibusas „Škoda“ uždarė dureles ir pradėjo važiuoti iš jo nespėjus išlipti 18-metei keleivei.

Merginai durys prispaudė koją, o pradėjęs važiuoti troleibusas vilko keleivę kelis metrus. Dėl sužalojimų, patirtų šio įvykio metu, 18-metė buvo pristatyta į ligoninę.

Papildyta

Kaip trečiadienį patikslino bendrovės „Kauno autobusai“ viešųjų ryšių specialistė Ramunė Tarandė, nelaimė įvyko stotelėje „Ukmergės gatvė“, važiuojant link Islandijos plento.

„Neturime tikslių duomenų, ar merginai koja buvo prispausta įlipant ar išlipant. Taip pat neturime duomenų, kad mergina buvo vilkta važiuojančio troleibuso – tikimės, kad policijos tyrimo metu aplinkybės bus nustatytos“, – sakė R. Tarandė.

Ji negalėjo nurodyti, kokius sužeidimus patyrė mergina, nes dėl sveikatos sutrikdymo medikai dokumentus pateikia tyrėjams, ne bendrovei. R. Tarandė pridūrė, kad vairuotojas pats iškvietė medikus.

„Visi keleiviai yra drausti, tačiau sprendimą dėl kompensacijos priima draudimo bendrovė, tuo rūpinasi pats nukentėjęs keleivis“, – paklausus, ar nukentėjusioji gali už liūdnai pasibaigusią kelionę tikėtis kompensacijos, komentavo „Kauno autobusų“ atstovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA