Liūdnai pagarsėjusioje Kauno sankryžoje – masinė avarija | Kas vyksta Kaune

Liūdnai pagarsėjusioje Kauno sankryžoje – masinė avarija

Skaitytojos nuotr.

Nors Kauno vairuotojams Savanorių ir Taikos prospektų sankryža puikiai žinoma kaip juodasis eismo taškas, atrodo, eismo dalyviai vis nepasimoko čia važiuodami būti atidesni. Antradienio popietę stambiame transporto mazge susidūrė net keturi automobiliai, prireikė ir medikų pagalbos.

[galerija kiek=”4″]

Antradienį, prieš 14 val., „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė susiduriantys su nemenkais eismo trikdžiais vadinamojoje Aklųjų sankryžoje. Kauniečių teigimu, eismą čia reguliuoja policija, o visomis kryptimis Savanorių ir Taikos prospektuose driekiasi spūstis.

Automobiliai kylant Nuokalnės gatve stoja jau ties Sukilėlių prospekto tiltu, o važiuojant kita kryptimi srautas stingsta nuo Birželio 23-iosios g. sankryžos. Be keturių sankryžoje sudaužytų automobilių, eismą blokuoja dar ir troleibusas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad 13.08 val. gautas pranešimas apie Savanorių ir Taikos prospektų sankryžoje susidūrusius du „Audi“, „Nissan“ ir „Volkswagen“ automobilius.

1964 m. gimęs „Audi“ vairuotojas dėl patirtų sužalojimų pristatytas į Kauno klinikas. Vairuotojai blaivūs, o ugniagesių pagalbos patruliai neprašė, nors kauniečiai tvirtino įvykio vietoje matę dirbant ir šios specialiosios tarnybos ekipažą.

Socialiniuose tinkluose nelaimę komentavę vairuotojai prisiminė, kad avaringoje sankryžoje ką tik įrengti nauji šviesoforai, kurie yra ryškesni, tačiau „žiopliai pro raudoną laksto“. Kiti ironiškai svarstė, kad šioje sankirtoje reiktų nuolat budinčių greitosios, policijos, ugniagesių ekipažų bei paruoštų automobilvežių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA