Rotušės aikštėje įžiebiama Kauno kalėdinė eglutė (tiesioginė transliacija) | Kas vyksta Kaune

Rotušės aikštėje įžiebiama Kauno kalėdinė eglutė (tiesioginė transliacija)

R. Tenio nuotr.

Štai ir išaušo svarbioji diena, kai kauniečių širdyse kartu su pagrindine miesto puošmena sužibs kalėdinė nuotaika, kuri pasklis po visą Lietuvą! Įspūdingas koncertas Rotušės aikštėje prasidės 18 val., o „Kas vyksta Kaune“ tiesioginė transliacija prasidės jau 16.30 val.

Įžiebimo šventėje ant scenos lips būrys žinomų aukščiausio lygio atlikėjų. Rotušės aikštėje pasirodys Monique, Justinas Jarutis, Ieva Zasimauskaitė, „Biplan“, „Daddy Aas a Milkman“ ir Birutė Dambrauskaitė, kurie uždegs žaliaskarės lemputes ir kurs kalėdinę atmosferą.

Renginį ves ir kartu su visais laukime dalyvaus žinomi vedėjai – Ugnė Skonsmanaitė ir Mantas Stonkus. Kaip prieš koncertą samprotavo Mantas, į Kauną patogu suvažiuoti iš visos Lietuvos, tai – geografiškai patogiausias miestas, kuris jau nėra tik stotelė tarp Vilniaus ir Klaipėdos.

„Aš labai laukiu Kalėdų eglės įžiebimo renginio būtent šiame mieste, nes Kauno publika – geriausia. Tai patiriu visada – ir spektakliuose, ir renginiuose, koncertuose“, – M. Stonkus neabejojo, kad šventinis koncertas pritrauks minias kauniečių ir miesto svečių.

Kalėdinio laikotarpio startas neapsieis be pagrindinio herojaus, kurio elfai jau dabar išsijuosę meistrauja, o gal net pakuoja dovanas vaikams ir jų tėveliams. Į Rotušės aikštę šeštadienį atvyks ir Kalėdų Senelis – kitais savaitgaliais jis lauks kauniečių Kalėdų miestelyje.

Galiausiai, kauniečių ir miesto svečių veidus nušvies nuostabūs fejerverkai, kurie neleis atgauti kvapo bent iki Naujųjų metų. Belieka šiltai apsirengti ir šeštadienį traukti į Rotušės aikštę, o jeigu atvykti negalėsite, įsijungti portalą „Kas vyksta Kaune“.

Čia pamatysite interviu su ilgamete Kauno eglės kūrėja Jolanta Šmidtiene, karštus reportažus tiesiai iš Rotušės aikštės, Kauno ir Norvegijos Vestfoldo apskrities partnerystės atnaujinimą, kurį įtvirtins merų Visvaldo Matijošaičio ir Rune Hogsnes pasirašyta sutartis.

Be abejo, matysite visą žaliaskarės įžiebimo koncertą, o iš karto po jo – unikalaus Kauno Kalėdų radijo paleidimo ceremoniją. Išskirtiniam projektui startinį šūvį duos Andrius Žiurauskas ir Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė.

Kauno kalėdinės eglutės įžiebimo koncertas prasidės 18 val., o „Kas vyksta Kaune“ tiesioginę transliaciją planuoja pradėti 16.30 val. Šventę organizuoja Kauno kultūros centras, su kuriuo informacinis renginio partneris „Kas vyksta Kaune“ įgyvendino ir Kauno Kalėdų radijo projektą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA