Aktualu kauniečiams: kaip važiuos viešasis transportas po eglutės įžiebimo | Kas vyksta Kaune

Aktualu kauniečiams: kaip važiuos viešasis transportas po eglutės įžiebimo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Gruodžio 1 d., 18 val., Kaune bus oficialiai duotas startas kalėdiniam laikotarpiui. Planuojama, kad šventė baigsis apie 19.30 val. – kaip skelbia „Kauno autobusai“, po renginio kauniečių patogumui bus paleista daugiau kai kurių maršrutų autobusų ir troleibusų. nuo to meto kauniečiai šeštadienį galės kai kurių maršrutų viešąjį transportą išvysti dažniau nei įprastai.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad po kalėdinės eglutės įžiebimo šventės iš Kauno pilies stotelių keleivius veš 18-ojo (tik link galinės stotelės „A. Stulginskio universitetas“), 20-ojo (tik link galinės stotelės „Prezidento Valdo Adamkaus gimnazija“), 37-ojo ir 40-ojo maršrutų autobusai.

Taip pat – 1-ojo (tik link Vaidoto g.), 2-ojo, 5-ojo (tik link Petrašiūnų), 7-ojo (tik link galinės stotelės „Partizanų g.“), 10-ojo bei 11-ojo maršrutų troleibusai.

Be to, Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 d., Rotušės aikštėje vyks šventinis renginys, kurio pradžia – 22.30 val., numatoma pabaiga – 0.30 val. Naujųjų metų naktį važiuos 1-ojo Vaidoto g.–Islandijos pl., 5-ojo Petrašiūnai–Varnių g., 11-ojo Islandijos pl.–Kaniūkai ir 15-ojo Partizanų g.–Centras maršrutų troleibusai.

Šventiniu laikotarpiu, nuo 2018 m. gruodžio 27 d. iki sausio 1 d., visomis naktimis važiuos 13N, 14N ir 37N maršrutų autobusai. Naktimis iš gruodžio 26 d. į 27 d. ir iš 27 d. į 28 d. autobusai važiuos pagal ketvirtadienio eismo tvarkaraštį, naktį iš gruodžio 29 d. į 30 d. – pagal penktadienio eismo tvarkaraštį, o naktimis iš gruodžio 30 d. į 31 d. ir iš gruodžio 31 d. į sausio 1 d. – pagal šeštadienio eismo tvarkaraštį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA