Kauno kalėdinės eglutės įžiebimo renginį ves žinomi veidai (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Kauno kalėdinės eglutės įžiebimo renginį ves žinomi veidai (atnaujinta)

R. Tenio nuotr.

Šeštadienio vakarą Kauno rotušės aikštėje vyks miesto kalėdinės eglutės įžiebimo šventė, kurioje kaip ir kasmet tikimasi sulaukti minios kauniečių ir svečių. Didįjį gruodžio 1-osios renginį laikinojoje sostinėje vesti sutiko šalyje gerai žinomi veidai.

Gruodžio 1 dieną, nuo 18 val. gyventojai ir svečiai sulaikę kvapą lauks momento, kai Kauno rotušės aikštėje bus įžiebta pagrindinė miesto žaliaskarė. Renginį ves ir kartu su visais laukime dalyvaus žinomi vedėjai – Ugnė Skonsmanaitė ir Mantas Stonkus.

„Į Kauną patogu suvažiuoti iš visos Lietuvos. Geografiškai tai – patogiausias miestas, kuris jau tikrai nėra tik stotelė tarp Vilniaus ir Klaipėdos. Kaunas yra augantis lyderis, – renginio vedėjas M. Stonkus net neabejojo, kad šventinis koncertas pritrauks minias. – Be to, aš labai laukiu Kalėdų eglės įžiebimo renginio būtent šiame mieste, nes Kauno publika – geriausia. Tai patiriu visada – ir spektakliuose, ir renginiuose, koncertuose. Šeštadienio koncertas irgi bus labai linksmas ir jo pavadinimas – „Tikros. Kalėdos. Kaune“ – yra ne tik gražus, bet ir tikslus, nes Kaune gyvena tikra Lietuva. O man pačiam tikros Kalėdos – tada, kai šalia yra šeima – mano brangiausi, tikriausi žmonės.“

Šventinio koncerto scenoje pasirodys Ieva Zasimauskaitė, Monique, Justinas Jarutis, „Biplan“, „Daddy Was a Milkman“ ir Birutė Dambrauskaitė. O nustebinti susirinkusiųjų minią žada aktorius Andrius Žiurauskas.

Primename, jog tiesioginę Kauno kalėdinės eglutės įžiebimo transliaciją bus galima stebėti ir portale „Kas vyksta Kaune“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA