Kaune žaibiškai sulaikytas iš automobilio vogęs vyras: gresia ilgi metai belangės | Kas vyksta Kaune

Kaune žaibiškai sulaikytas iš automobilio vogęs vyras: gresia ilgi metai belangės

Kauno apskr. VPK nuotr.

Vos gavus pranešimą apie įvykdytą vagystę iš automobilio, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams nedelsiant sureagavus į gautą informaciją, Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai netrukus nustatė ir sulaikė 43 metų įtariamąjį.

Nusikaltimą galimai įvykdęs vyras įkliuvo tą pačią dieną, kai tik pareigūnai sulaukė informacijos, jog Kaune, Partizanų gatvėje, išdaužus automobilio „VW Golf“ stiklą, pavogti įvairūs daiktai. Šiuo automobiliu besinaudojanti mergina dieną prieš buvo nusipirkusi įvairių automobilio priežiūros priemonių, kurias paliko automobilio bagažinėje.

Trečiadienio rytą, lapkričio 28 d., atėjusi prie automobilio, rado jį su išdaužtu stiklu ir pavogtais pirkiniais.

Kauno miesto Žaliakalnio policijos pareigūnai operatyviai ėmėsi veiksmų, apžiūrėję nusikaltimo vietą ir pasitelkę įvairias papildomas, policijos pareigūnų darbe naudojamas priemones, vos po dviejų valandų jau nustatė galimą įtariamąjį. Tą pačią dieną įtariamasis, kuris anksčiau jau teistas, buvo sulaikytas, o pas jį rasti iš merginos automobilio pagrobti daiktai.

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Įtariamajam gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA