Eurai iš svetimos kortelės Kauno degalinėje liejosi laisvai | Kas vyksta Kaune

Eurai iš svetimos kortelės Kauno degalinėje liejosi laisvai

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno pareigūnai tiria prieš daugiau nei mėnesį miesto centre padarytą nusikalstamą veiką – degalinėje iš svetimos kortelės atsiskaityta už beveik 300 eurų. Policija prašo kauniečių pagalbos ieškant šį nusikaltimą, galimas daiktas, įvykdžiusio vyro.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kauno miesto Centro policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. d. ir 215 str. 1 d., dėl vagystės ir neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo.

Kaip nurodoma Kauno apskrities VPK pranešime, spalio 11 d., 0.03 val., Karaliaus Mindaugo prospekte esančioje degalinėje du kartus buvo atsiskaityta pavogta banko kortele – iš viso padaryta 281 eurų žala. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Vyras už svetimus pinigus, rodosi, apsipirko visai ramiu veidu / Kauno apskrities VPK nuotr.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, pareigūnai prašo skambinti į Kauno apskrities VPK telefonais (8 37) 30 35 28, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu juste.popovaite@policija.lt.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA