Tikrąją Kalėdų dvasią kviečia atrasti šventinėje mugėje | Kas vyksta Kaune

Tikrąją Kalėdų dvasią kviečia atrasti šventinėje mugėje

Organizatorių nuotr.

Žiūrint Holivudo filmus mes mokomi, kaip turėtume elgtis kalėdiniu laikotarpiu: tapti geresniais, išpuošti namus taip, kad juose netrūktų magijos, ir sukrauti tokią krūvą dovanų po egle, kad visi šeimos nariai liktų patenkinti. Ir muzika. Visur būtinai turi skambėti muzika.

[galerija kiek=”8″]

Tik, kai įsisukame į šį šventinį sūkurį, ar tikrai jaučiamės kaip Holivudo filmų herojai? Ar tikrai nuoširdžiai džiūgaujame nuo pat nacionalinės eglės įžiebimo šventės iki susitikimo su šeima prie švenčių stalo?

Ne? Tai kur tuomet slepiasi tikroji Kalėdų dvasia? Jau aštuntus metus iš eilės ji linksminasi „Commune Art“ Kalėdų mugėje. Apsilankymas šioje šventėje šimtams vilniečių šeimų jau yra tapęs neatsiejama Kalėdų tradicija, o šiemet šį džiaugsmą siūlysime ir Kauno šeimynoms, rašoma pranešime spaudai.

Šeštadienį ir sekmadienį Kaune bei Vilniuje tikromis kalėdinėmis tradicijomis dalinsis „Commune Art“ Kalėdų mugė, kuri puoselėja idėją dovanas pirkti iš mažų vietinių verslų, pradedančių ir profesionalių menininkų, kurių kūryba ne tik originali ir kupina šilumos, bet ir draugiška gamtai.

Apsilankę vienoje mugėje, rasite viską, ko trokšta jūsų širdis – nuo natūralios kosmetikos, kvepalų iki juvelyrinių dirbinių, drabužių sau ar originalių šventinių dovanų artimiesiems, žada renginio organizatoriai.

Mugės erdves užlies muzika, kurios kūrimo improvizacijose galės sudalyvauti ir lankytojai. Vyks dovanų loterija ir kitos staigmenos, įvairios rankdarbių dirbtuvės, programa vaikams bei ramybės erdvė, kurioje svečiai galės atsipūsti gurkšnodami kavą.

Siekdami, kad šeimoms pasiruošimas šventėms būtų kuo malonesnis, kviesime savo vaikus saugiai palikti žaidimų erdvėje. Kol mažieji bus užsiėmę įvairiomis įdomybėmis, jų tėveliai ar seneliai galės smagiai pašmirinėti po mugės labirintus ir rasti tai, kuo švenčių proga nudžiugintų savo mylimiausius.

Kadangi mugėje svečiai kviečiami ne tik apsipirkti, bet ir išmokti ko nors naujo ar tiesiog pabūti drauge, organizatoriai siūlys pasilepinti vegetariškais skanėstais ir kvapnia energijos suteikiančia arbata tam, kad jėgų užtektų iki pat vakaro.

„Commune Art“ Kalėdų mugė Kaune, Karininkų ramovėjė (A.Mickevičiaus g. 19) vyks gruodžio 8-9 d. nuo 10 iki 20 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA