Melaginga informacija apie gresiančius sprogimus gero neatnešė – vyras sulaikytas | Kas vyksta Kaune

Melaginga informacija apie gresiančius sprogimus gero neatnešė – vyras sulaikytas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienį sulaikytas 35-erių metų vyras, kuris įtariamas melagingai pranešęs apie gresiantį pavojų gyventojams. Artimiausiu metu bus kreipiamasi į Kauno apylinkės teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo.

Praėjusią savaitę, lapkričio 22-23 dienomis, Kauno apskr. VPK pareigūnai sulaukė anoniminių pranešimų, kad Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., esančiame prekybos centre ir netoliese esanti arena gali sprogti. Tikslinant gautą informaciją, nustačius, kad gauti skambučiai melagingi, pareigūnai atliko eilę procesinių veiksmų, kurių dėka buvo nustatytas įtariamasis.

Kruopštaus ir profesionalaus Kauno pareigūnų darbo dėka, pirmadienio popietę, apie 14 val., Kauno mieste buvo sulaikytas įtariamasis. Anksčiau už panašias nusikalstamas veikas baustas kaunietis – laikinai sulaikytas. Vyrui gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Sulaikymą lapkričio 26 d. įvykdė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA