Policija prašo padėti: per savaitę dingusi kaunietė taip ir neatsirado (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Policija prašo padėti: per savaitę dingusi kaunietė taip ir neatsirado (atnaujinta)

Kauno apskrities VPK nuotr.

Praėjusį pirmadienį iš namų Panemunėje išėjusi Irma Ramaškaitė vis dar neatsirado. Pareigūnai tęsia moters paiešką ir pateikę šiek tiek daugiau detalių apie dingusiąją tikisi sulaukti kauniečių pagalbos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnai ieško 1972 metais gimusios Irmos Ramaškaitės, kuri lapkričio 19 d., apie 12 val., išėjo iš namų, esančių Kaune, Vilkų gatvėje, ir iki šiol nesugrįžo.

Kaip nurodoma pranešime spaudai, pareigūnų turimais duomenimis, paskutinį kartą moteris buvo pastebėta lapkričio 20 d., apie 14 val., Aukštuosiuose Šančiuose. Policija toliau tęsia moters paiešką ir kviečia taip pat atsiliepti šią moterį mačiusius gyventojus.

I. Ramaškaitė / Kauno apskrities VPK nuotr.

Moters požymiai: apie 165 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, šviesų rudų plaukų. Vilkėjo tamsiai raudonos spalvos odinėmis kelnėmis, juodos spalvos striuke, avėjo juodos spalvos odinius batus.

Asmenis, ką nors žinančius apie dingusiosios I. Ramaškaitės buvimo vietą, ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK numeriais 8 37 30 39 22, 8 37 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Papildyta: naujausiais Kauno apskr. VPK duomenimis, moteris rasta Kaune sveika ir gyva. Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams bei visiems pasidalinusiems informacija apie dingusią moterį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA