Skandalais apipinta „Keulė rūkė“ kyla iš dugno – paskelbė apie grįžimą | Kas vyksta Kaune

Skandalais apipinta „Keulė rūkė“ kyla iš dugno – paskelbė apie grįžimą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Dar spalio pabaigoje „Keulė rūke“, turėjusi vieną restoraną Kaune, per kelias dienas neteko dviejų trečdalių savo darbuotojų ir patyrė krizę – užsidarė visas užkandinių tinklas. Rodos, grįžimo naujienų jau buvo galima nesitikėti, nes klientus pasitikdavo užrakintos durys, o „Facebook“ profilyje – tyla. Tačiau šeštadienį viskas pasikeitė kardinaliai – „Keulė rūkė“ socialiniame tinkle pranešė, jog po pasivoliojimo dugne, vėl plačiai atveria duris.

Lapkričio 24 d. vakarą socialinio tinklo paskyroje užkandinių tinklas pasidalino žiniomis: „šįvakar duris plačiai visiems atveria pabudusi Keulė“. Deja, kol kas ji startuoja tik Vilniuje.

Įraše rašoma ne tik apie veiklos pratęsimą, bet ir apie apsivalymą, mat, Keulė prisiminė, kad neturi būti susitepusiu gyvūnu, ji yra švari ir mėgstanti draugiją.

Visgi, pokyčių skleidimas greitai išsisklaido, kai užkandinė savo įraše kreipiasi į Sveikatos ministrą Aurelijų Verygą: „Ir dar kas kitas, jei ne Keulė bus pirmasis Lietuvos coffeeshopas, tik legalizavus ganją (marihuaną – „Kas vyksta Kaune“)? (Aurelijau, mes pasiruošę, laukiam)“

„Kiaulių valdovai“ turi keturis restoranus: tris Vilniuje ir vieną Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA