Juodasis penktadienis tęsiasi: automobilių nuolaužos pažiro Taikos prospekte | Kas vyksta Kaune

Juodasis penktadienis tęsiasi: automobilių nuolaužos pažiro Taikos prospekte

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Milžiniškomis spūstimis Vakariniame aplinkkelyje ir A1 magistralėje prasidėjęs kauniečių rytas toliau neša nelaimes. Šį kartą bent du eismo įvykiai fiksuoti pačiame mieste, eismas stoja Taikos prospekte.

[galerija kiek=”4″]

Eismo dalyviams penktadienis itin nesėkmingas. Rytui įsibėgėjus, viena po kitos avarijos fiksuojamos Taikos prospekte. Viename įvykių prireikė medikų pagalbos, kitame susidūrė ne šešios transporto priemonės.

Naujausia nelaimė užfiksuota Taikos ir Savanorių prospektų sankryžoje. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojo žiniomis, 9.16 val. pranešta apie dviejų automobilių susidūrimą.

Iš nuotraukų matyti, kad tai – „Škoda“ ir „Nissan“ automobiliai, kurie smūgio metu buvo smarkiai apgadinti. Pareigūnai aiškinasi avarijos aplinkybes, apie sužalojimus budintis pareigūnas dar nežinojo.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad į minėtą sankryžą buvo išsiųsta medikų brigada – specialistai dirba įvykio vietoje.

Taikos prospekte eismo sąlygos apsunkintos, dar bent trys smulkūs techniniai eismo įvykiai fiksuojami Savanorių prospekte ties avaringa sankryža.

Kiek anksčiau Kauno apskrities VPK pranešė apie masinį susidūrimą Taikos prospekte, ties sankryža su Pašilės gatve. Apie 8.30 val. troleibusas čia kliudė „Honda“ automobilį, kuris trenkėsi į „Peugeot“.

Dėl ankstesnio incidento Taikos prospekte, sutriko ir troleibusų eismas / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Lyg to būtų maža, pro šalį važiuodama „Audi“, norėdama aplenkti troleibusą, taip pat jį kliudė. Prasidėjus grandininei reakcijai, į „Audi“ atsitrenkė „Volkswagen Passat“, o į pastarąjį – „Volkswagen Touran” automobilis.

Incidento metu žmonės nenukentėjo, pildomos eismo įvykio deklaracijos.

Papildyta 10.06 val.

Kauno apskrities VPK patikslino, kad Savanorių ir Taikos prospektų sankryžoje susidūrė moters (gim. 1986 m.) vairuota „Škoda“ ir vyro (gim. 1942 m.) vairuotas „Nissan“.

Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Į gydymo įstaigą pristatytas „Škoda“ automobilyje vežtas kūdikis, gimęs 2017 m.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA