Šilainiuose pasigedo Jungtinėje Karalystėje registruoto „BMW“: už informaciją siūlo atsilyginti | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose pasigedo Jungtinėje Karalystėje registruoto „BMW“: už informaciją siūlo atsilyginti

„Facebook“ / Asmeninio albumo nuotr.

Ketvirtadienio rytą vieno Klovainių gatvės gyventojų namo gyventojams buvo visiškai sugadintas. Iš kiemo pavogtas „BMW“ automobilis – jį susigrąžinti besiviliantys savininkai už naudingą informaciją žada atsilyginti.

[galerija kiek=”4″]

Kaip penktadienį pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), lapkričio 22 d., apie 6.40 val., pastebėta, kad Klovainių gatvėje iš namo kiemo pavogtas automobilis „BMW 530“ (Jungtinės Karalystės reg.), pagamintas 2010 m. Nuostolis nustatinėjamas.

Tuo metu automobilio savininkai nieko nelaukdami paskleidė paviešino apie nušvilpto ratuočio paieškas. Socialiniame tinkle patalpinta žinutė, kuriame prašoma atsiliepti informacijos apie automobilį turinčius asmenis.

Pranešime tikslinama, kad „BMW 530d F10“ angliškais registracijos numeriais HK10 XGP pavogtas ketvirtadienio naktį, apie 1 val. Be to, kad vairas dešinėje pusėje, papildomi skiriamieji ženklai: nubraukta kairė pusė, apgadinti priekinis ir galinis buferiai.

Informacijos apie transporto priemonę turintiems kauniečiams žadama už ją atsilyginti tūkstančiu eurų ar net didesne suma.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad tai jau trečias atvejis, kai apynaujus „BMW“ praradę gyventojai siūlo už vertingą informaciją premiją. Prieš daugiau nei pusantrų metų pavogtas automobilis grįžo pas savininką, kuris įteikė tūkstantį eurų transporto priemonę rasti padėjusiam kauniečiui. Tokia pati suma žadėta ir pateikusiajam duomenų apie spalio pabaigoje dingusį „BMW“ visureigį. Visgi daugiau nei tūkstančio eurų už pagalbą mokėti nebuvo pasiryžęs dar nė vienas.

Beje, per paskutines porą dienų nukentėjo dar vieno „BMW“ savininkas. Kauno apskrities VPK žiniomis, nuo lapkričio 21 d. 19.30 val. iki lapkričio 22 d. 8 val. Šiaurės prospekte nuo automobilio „BMW“ pavogti du priekiniai žibintai. Padaryta 900 eurų žala.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA