Kauno „Akropolyje“ – „Jamam“ nuolaidos ir pramogos su Maša ir Lokiu | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje“ – „Jamam“ nuolaidos ir pramogos su Maša ir Lokiu

Organizatorių nuotr.

Į prekybos centrą Kauno „Akropolis“ sugrįžta didelių nuolaidų dienos „Jamam”. Tai puiki proga iš anksto pradėti ruoštis artėjančioms gražiausioms metų šventėms.

Lapkričio 23-24 dienomis Kauno „Akropolyje“ lankytojai turės galimybę pradėti šventinio apsipirkimo malonumus, pasinaudodami išskirtinėmis nuolaidomis bei pasiūlymais beveik 250 parduotuvių, kavinių bei restoranų. Tam, kad pavyktų viską apžiūrėti ir išsirinkti tai, ko labiausiai reikia, parduotuvės abi dienas veiks ilgiau nei įprastai – nuo 9 iki 22 val.

„Kalėdos Kauno „Akropolyje“ šiemet prasideda kartu su didžiųjų nuolaidų dienomis „Jamam“. Prekybos centras pirkėjus pasitiks šimtais tūkstančių lempučių, antrame aukšte įsikūrusia kalėdine muge ir po visą prekybos centrą pasklidusiais miško gyventojais“, – pasakoja Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė.

Mažiesiems Kauno „Akropolio“ lankytojams bus ir daugiau veiklos – lapkričio 24 d., šeštadienį, 13 val. juos prekybos ir pramogų centre aplankys labai laukiamo šventinio šou vaikams „Maša ir Lokys: žiemos nuotykiai“ herojai. Čia Maša ir lokys drauge su jaunaisiais prekybos centro lankytojais šoks, dainuos, juoksis bei išdykaus ir suteiks galimybę laimėti bilietus ir į jų šventinį pasirodymą.

Kauno „Akropolyje“ veikiančioje „Maximoje XXX“ iki 22 val. taip pat siaus pašėlusių nuolaidų vėjai – čia bus taikoma iki 40 proc. akcija daugeliui pramoninių prekių.

JAMAM metu į Kauno „Akropolį“ patogu ir verta atvykti taksi. Nauji „Taxify“ vartotojai, užsiregistravę JAMAM dienomis, ir įvedę kodą JAMAM14, bus maloniai nustebinti. Jei pirmoji kelionė į Kauno „Akropolį“ kainuos iki 14 eurų, ji bus nemokama. Esami „Taxify“ vartotojai, vykdami į „Akropolį“ ar iš jo, gali pasinaudoti kodu JAMAM2 ir gauti 2 eurų nuolaidą abu kartus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA