Žaliakalnyje aptikto didelio kiekio narkotinių medžiagų byla keliaus į teismą | Kas vyksta Kaune

Žaliakalnyje aptikto didelio kiekio narkotinių medžiagų byla keliaus į teismą

Kauno apskr. VPK nuotr.

Artimiausiu metu į teismą bus perduodama byla, kurią Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai pradėjo praėjusių metų gruodžio mėnesį, kuomet buvo išsiaiškintas didelį kiekį narkotinių medžiagų laikęs bei galimai jas platinęs asmuo.

Ikiteisminio tyrimo metu, turėdami informacijos apie galimai nelegaliai laikomas narkotines medžiagas, pareigūnai atliko kratas Kaune, Žaliakalnyje. 41-erių metų vyrui priklausančiame garaže aptikta galimai narkotinių medžiagų.

Iš viso rasti ir paimti šeši plastikiniai maišeliai su galimai augaline narkotine medžiaga kanapėmis, dar trys maišeliai su galimai ekstazio tabletėmis ir vienas maišelis su gelsvos spalvos milteliais.

Vyrui pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 3 d., už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Įtariamajam pagal pareikštus įtarimus gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA