Įsiplieskus gaisrui liepsnos visu pajėgumu rijo parduotuvę | Kas vyksta Kaune

Įsiplieskus gaisrui liepsnos visu pajėgumu rijo parduotuvę

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Trečiadienio vakarą parduotuvės patalpose įsiplieskė gaisro liepsnos. Atvykus ugniagesiams gaisro židinys malšintas, bet neišvengta nemenkos žalos.

Lapkričio 21 d., 23:02 val., ugniagesiai gavo pranešimą, kad Kaišiadorių rajone dega parduotuvės „Pasagėlė“ stogas.

Parduotuvės stogas degė atvira liepsna, iš mansardoje įrengtos kirpyklos žmonės gelbėjo turtą. Pastatas netaisyklingos formos, 23×13 m dydžio, mūrinis, 1 aukšto, su mansarda, stogas šiferio, perdanga medinė.

Nudegė ir buvo nuardytas stogas ir medinės konstrukcijos apie 400 m² plote, išdegė 4×4 m dydžio laiptinė. Norint patekti į laiptinę išlaužtos plastikinės durys, o savininkams atvežus raktus atrakintos prekybos salės durys ir diskiniu pjūklu nupjautos apsauginės grotos.

Išsaugota 1 aukšte esanti 140 m² ploto prekybos salė ir joje esantys maisto produktai. Nuo vandens atšoko prekybos salės 90 m² lubų gipsinės apdailos.

Išgelbėtas 15×3 m maisto produktų sandėlys, norint į jį patekti išlaužtos metalinės durys ir nupjautos apsauginės grotos. Išgelbėtas 3 m atstumu esantis 12×10 m dydžio gyvenamasis namas ir ūkinės paskirties pastatas. Elektros ir dujų tiekimą atjungė ESO avarinės tarnybos darbuotojai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA