Kačerginėje įsikūrę nauji „Pušų Slėnio“ apartamentai atveria duris | Kas vyksta Kaune

Kačerginėje įsikūrę nauji „Pušų Slėnio“ apartamentai atveria duris

Organizatorių nuotr.

Kačerginėje įsikūrę apartmentai „Pušų Slėnis – Kačerginės namai“ šį ateinatį sekmadienį (lapkričio 25 d.) kviečia visus, besidominčius naujais namais, atvykti į Kačerginę – ne tik apžiūrėti naujuosius apartamentus, pabendrauti su projekto atstovais ar pasisvečiuoti „Minimalisto“ komandos įkurtame pavyzdiniame „Pušų Slėnio“ bute, bet ir praleisti lėtą, jaukią popietę Kačerginėje.

[galerija kiek=”20″]

Kačerginė, nuo seno garsus užmiesčio kurortas, šiuo metu išgyvena renesansą. Puikus to įrodymas – nekilnojamojo turto plėtotojų „Etapas Group“ pasirinkimas statyti „Pušų Slėnio“ apartamentus būtent Kačerginėje.

Anot „Pušų Slėnio“ plėtotojų, vis daugiau kauniečių atranda šį pušimis kvepiantį, Nemuno pakraštyje įsikūrusį, kadaise iškilių žmonių pamėgtą, vietovę. Modernūs miesto žmonės pasiilgo lėtesnio gyvenimo. Vis daugiau laiko praleidžiant mieste, betoniniuose verslo centruose, lėktuvuose ir automobiliuose, namai tampa ramybės, komforto ir saugumumo uostu, o sugrįžti į namus, apsuptus pušyno, šalimais tekančio Nemuno, jaukios ir saugios kaimynystės yra tai, ko trokšta dažnas šiuolaikinis žmogus.

„Pušų slėnio“ teritoriją sudaro trijų tipų gyvenamieji namai: apartamentai, kotedžai bei beveik atskiri, nuosavi namai. Visi jie įkurti bendroje uždaroje pušyno teritorijoje, vos keli žingsniai nuo Nemuno. Uždarame ir saugiame kieme įrengtas tik gyventojams skirtas šildomas baseinas po atviru dangumi. Kačerginės namai pasižymi komfortabiliu išplanavimu, visuose butuose įrengtas autonominis šildymas, įmontuoti šiuolaikiški šilumos siurbliai, į apartamentus patenka daug natūralios saulės šviesos, o pro langus juntamas gaivus pušyno oras.

Norintiems įsigyti visiškai pilnai įrengtus namus „Etapas Group“ siūlo „namai iki rakto“ paslaugą – t.y. yra galimybė įsigyti apartamentus ne tik su daline apdaila, tačiau ir pilnai įrengtus – su įmontuotomis grindimis bei lubomis, vonios, virtuvės, miegamojo bei kitų kambarių baldais.

„Pušų Slėnio“ apartamentus iš Kauno centro galima per 20 min. pasiekti automobiliu, per maždaug 40 min. dviračiu nutiestu taku iki pat Kauno senamiesčio, o ypatingomis progomis ir laivu, kuris tam tikromis dienomis plaukia čia iš Kauno prieplaukos“, – pasakoja „Pušų slėnio“ projekto plėtotojas Mindaugas Velička.

„Etapas Group“ įsitikinę, jog vienas svarbiausių aspektų renkantis gyvenamąją vietą yra bendruomenė. Kaimynystė tampa tokia pat svarbi kaip ir pats gyvenamasis būstas. Žmonėms svarbu, kad juos suptų panašūs į juos žmonės, su panašia veikla, požiūriu ir gyvenimo būdu. Kačerginės gyventojas ir Kauno maratono organizatorius Algirdas Pūkis sako, kad Kačerginės gyventojai yra itin malonūs, bendraujantys ir šilti.

Ši vieta patraukli ne tik savo esama infrastruktūra, bet ir savo istorija bei puoselėjamomis bendruomeniškumo vertybėmis. Anot jo, čia gyvena ne sintetinė bendruomenė, o žmonės, kurių dar seneliai čia kūrėsi. Netgi senbuviai geranoriški naujakurių atžvilgiu. Kaimynai siūlo nusipirkti kiaušinių arba kas rytą į namus atveža šviežio pieno.

Visus susidomėjusius kviečiame apsilankyti sekančiame „Pušų Slėnio“ atvirų durų renginyje, kuris įvyks ateinantį sekmadienį, nuo 11 val. iki 16 val., Prieplaukos g. 4, Kačerginė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA