Viena populiariausių Kauno „Circle K“ degalinių užvėrė duris | Kas vyksta Kaune

Viena populiariausių Kauno „Circle K“ degalinių užvėrė duris

R. Tenio nuotr.

Jonavos ir Vilniaus kryptimis iš miesto išvažiuojantys kauniečiai nebegali užsukti į vieną Savanorių prospekto gale stovinčių „Circle K“ degalinių. Čia pradėti kapitaliniai darbai, kurie tęsis iki pat pavasario.

[galerija kiek=”4″]

Į Vilnių pirmadienį išsiruošusi „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja pranešė patyrusi nemenkų nepatogumų. Laikinosios automobilių nuomos įmonės „CityBee“ mašina važiavusi kaunietė planavo Savanorių pr. 404E esančioje „Circle K“ užpilti kuro, mat „CityBee“ automobilių „troškulį“ neatveriant savo kišenės malšinti galima tik šio tinklo degalinėse.

Visgi minėtoje degalinėje moterį pasitiko užtvarai, išmarginti „Stop“ juosta ir išardytos kuro kolonėlės. Kitoje Muravos sankryžos pusėje stūksančioje automatinėje „Circle K“ degalinėje esą taip pat raibuliavo gera nežadanti raudonai geltona juosta – kaunietė nebuvo tikra, ar kuro pistoletai čia veikė.

Populiaraus degalinių tinklo ryšių su žiniasklaida darbuotojų pasiteiravus apie uždarytą degalinę, „Kas vyksta Kaune“ sulaukė „Circle K Lietuva“ generalinio direktoriaus Skirmanto Mačiuko komentaro.

Jis informavo, kad visapusio aptarnavimo degalinė šalia Muravos sankryžos Kaune laikinai uždaryta kapitalinei rekonstrukcijai. „Šiuo metu degalinės teritorijoje pradėti griovimo darbai, kadangi iš esmės atnaujinsime visas jos teikiamas paslaugas: degalų pylimo zoną, parduotuvę, automobilių plovyklą“, – sakė S. Mačiukas.

Tai, anot „Circle K Lietuva“ generalinio direktoriaus, bus pirmoji Kauno mieste išplėstinio formato „Plus“ degalinė – didesnė nei senoji, jos plotas viršys 200 kv. m, šalia bus įrengta daugiau parkavimo vietų.

„Čia bus siūlomas platesnis prekių ir paslaugų asortimentas, išplėsta šviežio maisto su atskirais pusryčių ir pietų meniu zona, poilsio erdvės, visiškai nauja automobilių plovykla. Lietuvoje tokio tipo degalinės kol kas yra tik dvi – Vilniuje bei Kretingoje“, – nurodė S. Mačiukas.

Planuojama, kad atsinaujinusi degalinė, į kurią bendrovė investuos apie 1,8 mln. eurų, duris vėl atvers 2019 metų pavasarį.

Iš rekonstrukcijai uždarytos visapusio aptarnavimo degalinės šalia Muravos sankryžos parduotuvė yra perkelta į priešais esančią „Circle K Murava Automatas“ degalinę. Ten galima įsigyti maisto, kavos ir kitų prekių, užsipilti įprastų „miles“ degalų, išskyrus „milesPLUS“ ir suskystintas dujas.

Įmonės atstovų teigimu, kaip tik todėl link Vilniaus traukusi kaunietė galėjo pastebėti permainas abiejose Muravos „Circle K“ – tiesa, uždaryta automatinė degalinė, ko gero, nebuvo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA