Dramatiška kova: „Žalgiris“ pratęsime nusileido „Barcelonai“ | Kas vyksta Kaune

Dramatiška kova: „Žalgiris“ pratęsime nusileido „Barcelonai“

delfi.lt 2018/11/16 19:57
R. Tenio nuotr.

Penktadienio vakarą kovos lauke Nemuno saloje susigrūmė dvi šlovingą istoriją turinčios Eurolygos jėgos – Kauno „Žalgiris“ ir „Barcelona“. Vijimosi rate įkalinti žalgiriečiai nė sekundės nepirmavo. Namų komanda patyrė apmaudžią nesėkmę po pratęsimo – 85:88.

Sunkiai susitikimą pradėję šeimininkai patys strigo atlikdami savo derinius ir niekaip nesustabdė iš toli pyškinusio Kyle’o Kurico, tad antro kėlinio viduryje jau atsiliko dviženkliu skirtumu – 20:30. Žaliai-baltus išjudino drąsūs Thomo Walkupo ir Nate’o Wolterso veiksmai puolime, leidę priartėti iki 47:49.

Deja, ketvirtame kėlinyje „Barca“ nurūko į priekį itin pavojingai – 59:72 (likus 5 min.). Tačiau tai buvo nė motais „Žalgirio“ vyrams, kurie laimėjo paskutinių minučių dramą net 17:4 ir išplėšė pratęsimą – 76:76. Brandonas Daviesas prieš pat nuaidint sirenai netgi galėjo padovanoti ir pergalę, bet nepataikė iš vidutinio nuotolio.

Pratęsimo metu įsišėlo Kevinas Pangosas, po kurio penkių taškų iš eilės – 76:83. Per likusį laiką kauniečiams išsigelbėti taip ir nebepavyko – 85:88.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai šį sezoną kol kas dar nė sykio neapgynė namų sienų. Tuo metu įsibėgėjusi „Barcelona“ kaip tik šluoja viską iš savo kelio.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA