Paaiškėjo, kas sukėlė dviejų gyvybių pareikalavusią avariją Kauno rajone | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo, kas sukėlė dviejų gyvybių pareikalavusią avariją Kauno rajone

Kauno apskrities VPK nuotr.

Pareigūnai sėkmingai aiškinasi tragiško eismo įvykio ties Margininkų kaimu aplinkybes. Nustatyta, kad nelaimė, kurios metu dvi moterys žuvo ir trys buvo sužalotos, kilo vienai iš vairuotojų atlikus pavojingą manevrą.

Kaip patikslino Lietuvos kelių policijos tarnyba, mirtinas susidūrimas Kauno rajono kelyje Vaišvydava-Piliuona, ties Margininkais, įvyko lapkričio 14 d., 11.58 val.

Policijos duomenimis, 40-metės moters vairuojamas automobilis „Opel Meriva“ įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir dėl to rėžėsi į 50-metės moters vairuotą automobilį „Škoda Octavia“.

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Škoda Octavia“ vairuotoja ir kartu važiavusi 44 m. keleivė. Automobilio „Opel Meriva“ vairuotoja ir dvi automobilyje „Škoda Octavia“ važiavusios 28-erių ir 27-erių keleivės dėl įvairių sužeidimų paguldytos į ligoninę.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad viena nukentėjusioji buvo sunkios būklės – jai nustatytas vidinis kraujavimas, kaulų lūžiai, galvos trauma. Kitų dviejų moterų sužalojimai buvo lengvesni.

Vairuotoja siaurame kelyje akceleratorių spaudė gana smarkiai – „Opelio“ spidometras buvo užstrigęs ties 110 km/val. greičio padala. Abi transporto priemonės buvo visiškai sumaitotos, „Škoda“ – dar ir supjaustyta žmones vadavusių ugniagesių.

Šiais ir praėjusiais metais Lietuvos keliuose sužeisti ir žuvę žmonės / Lietuvos kelių policijos tarnybos inf.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, šiais metais šalies keliuose eismo įvykiuose žuvo 147 žmonės, iš jų 51 pėsčiasis. Tarnyba visų eismo dalyvių prašo kelyje elgtis itin atidžiai, pėsčiųjų – segėti atšvaitus, dėvėti drabužius su šviesą atspindinčiais elementais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA