Feisbuką užvaldęs skandalas Kauno rajone: aiškėja keturių vaikų motinos likimas | Kas vyksta Kaune

Feisbuką užvaldęs skandalas Kauno rajone: aiškėja keturių vaikų motinos likimas

delfi.lt 2018/11/16 14:26
Stopkadras

Ketvirtadienio vakarą socialiniame tinkle ėmė plisti tiesioginė vaizdo transliacija, kurioje matoma kaip į šeimos namus Kauno rajone užsuka policijos pareigūnai bei Vaikų teisių apsaugos specialistai.

Paaiškėjo, kad namuose buvo galimai neblaivi motina ir keturi mažamečiai vaikai. Policija tikslina įvykio aplinkybes, o motina į areštinę išvežta nebuvo.

Transliacijoje vyras kalba, kad buvo gautas anoniminis skambutis dėl neįvardintų pažeidimų. Pripažįstama, kad motina yra neblaivi, tačiau tėvas yra blaivus. Pareigūnai, kaip teigiama vaizdo įraše, nepasako, kodėl tiksliai atvyko, tik nurodo, kad gavo pranešimą dėl teisės aktų pažeidimo. Transliacijoje teigiama, kad pareigūnai iš akiračio nepaleidžia mamos.

[susije_video kurie=””]

Pasirodo, vyras, kuris daro vaizdo įrašą, nėra šeimos draugas, kaimynas ar giminaitis, jis teigia, kad savo telefono numerį yra paviešinęs tam, kad kreiptųsi nelaimėje atsidūrę žmonės.

Policija pranešė, kad skubios pagalbos numeriu 112 buvo gautas pranešimas, kad Kauno rajone neblaivi moteris neprižiūri savo keturių mažamečių vaikų.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai nusprendė iškviesti Vaiko teisių apsaugos darbuotojus, kadangi namuose buvo rasta mažamečių vaikų. Tokiu atveju visada į įvykį kviečiami Vaiko teisių apsaugos darbuotojai jei namuose yra nepilnamečių.

Atvykusiems pareigūnams tikslinant įvykio aplinkybes, moteris (gim. 1978 m.) atsisakė tikrintis blaivumą. Vėliau grįžo namuose buvusių nepilnamečių tėvas (gim. 1978 m.), kuris buvo blaivus. Informacija apie įvykį buvo perduota vaiko teisių apsaugos atstovams.

Vaikai liko namuose su tėvu. Namuose liko ir motina – nuspręsta, jog iš namų jos vežti nėra reikalo. Šiuo metu vyksta įvykio aplinkybių patikslinimas. Atliktus tyrimą paaiškės, kokių procesinių veiksmų bus imtasi.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA