Partizanų gatvėje – nesėkmingas prabangaus „Porsche“ manevras | Kas vyksta Kaune

Partizanų gatvėje – nesėkmingas prabangaus „Porsche“ manevras

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienį po vidurdienio į Partizanų gatvę sėkmingai nepavyko išsukti „Porsche“ vairuotojai. Prabangus visureigis rėžėsi tiesiai į kelio ženklą.

[galerija kiek=”4″]

Eismo įvykis užfiksuotas ketvirtadienį, apie 12.30 val. Moters vairuojamas apynaujis „Porsche Cayenne“ ties Partizanų g. 79 esančia automobilių stovėjimo aikštele neišsiteko posūkyje ir trenkėsi į kelio ženklą „Pėsčiųjų perėja“.

Ant saugumo salelės stovintis ženklas nulūžo ir krito tiesiai ant perėjos – visa laimė, kad tuo metu gatvės nekirto pėstieji. Kiek matyti
nuotraukose, sudužo automobilio žibintas, atšoko rato arkos apdaila, apgadintas buferis.

Išsukimas buvo gerokai nepaskaičiuotas / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad pranešimas apie šį incidentą gautas 12.34 val. Patruliai nuvyko į avarijos vietą, tačiau jų pagalbos neprireikė.

Vairuotoja, policijos duomenimis, buvo blaivi. Ji su kelio ženklus mieste įrenginėjančios bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ atstovais užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Socialiniame tinkle vykusioje diskusijoje nemažai kauniečių pastebėjo, kad gatvių viduryje pastatyti nauji kelio ženklai daug kur trukdo eismui, sukelia nepatogumų išsukant. Perėjas esą derėtų nukelti toliau, nuo įvažų, nes dėl jų sunku įsilieti į transporto srautą.

Kiti, visgi, juokėsi, kad nėra kada vairuoti, kai tiek daug reikalų, „direktoriai telefonų nepaleidžia iš rankų – normalu“. Treti įžvelgė neblogą savivaldybės praturtėjimo schemą: „Stulpelį pastatė už tūkstantį, o baudos išrašys penkis – kažkas sako, nenaudingi tie stulpeliai?“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA