Po automobilio smūgio į stulpą V. Krėvės prospekte, keleivis išvežtas be sąmonės | Kas vyksta Kaune

Po automobilio smūgio į stulpą V. Krėvės prospekte, keleivis išvežtas be sąmonės

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie avariją, įvykusią naktį iš antradienio į trečiadienį. Nelaimės metu po smūgio lengvajame automobilyje buvo įkalintas keleivis. Vairuotoją išvadavo neabejingi pakeleiviai.

„Lapkričio 14 d., apie 00:30 val. nakties, V.Krėvės ir Pramonės prospekto žiedinėje sankryžoje į stulpą įvažiavo lengvasis automobilis „Volvo V70“. Kiek girdėjau, pareigūnui sakė, kad greitis buvo per didelis. Po smūgio keleivis buvo užspaustas transporto priemonės viduje, vairuotoją išlaisvino neabėjingi kiti vairuotojai“, – pasakoja įvykio liudininkas.

Pasak pareigūnų, pranešimas apie eismo įvykį gautas lapkričio 14 d., 00:05 val. Jame informuojama, kad Kaune, V. Krėvės prospekte (važiuojant kryptimi nuo Partizanų gatvės link Pramonės prospekto), žiedinėje sankryžoje, vyro (g. 1996 m.) vairuojamas automobilis „Volvo V70“ nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į stulpą.

Eismo įvykio metu sužalotas transporto priemonės keleivis (g. 1999 m.) ir vairuotojas. Ugniagesių teigimu, iš lengvojo automobilio „Volvo v70“ iškeltas neprispaustas be sąmonės keleivis M. V.

Nukentėjusieji dėl patirtų sužalojimų pristatyti į gydymo įstaigą. Pareigūnai aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA