Kauno pareigūnai prašo atsiliepti gyvybes nusinešusio įvykio liudininkus | Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnai prašo atsiliepti gyvybes nusinešusio įvykio liudininkus

Kauno apskrities VPK nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Trečiadienį miškuose ties Margininkais nuaidėjus siaubingam smūgiui, užgeso dviejų moterų gyvybės. Ikiteisminį tyrimą dėl avarijos pradėjęs Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) tikslina žuvusių ir sužalotų žmonių amžių bei kreipiasi į šio įvykio liudininkus.

Pranešimas apie nelaimę Kauno rajone, Margininkų kaime, kelyje Vaišvydava-Piliuona, gautas lapkričio 14 d., apie 12 val. Čia susidūrė automobiliai „Škoda“ ir „Opel“, kurie buvo visiškai suniokoti.

Kauno apskrities VPK trečiadienio popietę patikslino, kad žuvo „Škoda Octavia“ vairuotoja, gimusi 1968 m. ir keleivė, gimusi 1974 m. Į gydymo įstaigą pristatytos dvi tos paties automobilio keleivės, gimusios 1990 m. ir 1991 m. bei „Opel Meriva“ vairuotoja, gimusi 1978 m. Daugiau apie skaudžią nelaimę ir specialiųjų tarnybų darbą avarijos vietoje „Kas vyksta Kaune“ rašė čia.

Dėl šio įvykio Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 str. 5 d. dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo, kai įvykus eismo įvykiui žuvo žmogus.

Komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad avarijoje žuvus žmogui ikiteisminis tyrimas pradedamas visuomet. Kol kas dar neaišku, ar kažkas atsakys už sukeltą įvykį baudžiamąja tvarka.

Bus imami kraujo mėginiai vairuotojų blaivumui nustatyti, atliekamos automobilių techninės ekspertizės – šiuo metu, J. Kazragytės teigimu, patvirtintų duomenų apie nelaimės priežastį nėra.

Asmenis, mačiusius šį eismo įvykį, pareigūnai prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybą telefonais (8 37) 30 32 43, (8 37) 30 32 00, arba rašyti el. paštu justina.gavenaite@policija.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA