Dėl avarijos Savanorių ir Taikos prospektų sankryžoje stoja eismas: įvykio vietoje medikai (papildyta video) | Kas vyksta Kaune

Dėl avarijos Savanorių ir Taikos prospektų sankryžoje stoja eismas: įvykio vietoje medikai (papildyta video)

DELFI nuotr.

Antradienio rytą žinomoje Kauno gatvių sankirtoje, netoli Aklųjų ir silpnaregių centro, susidūrė automobiliai. Nelaimės vietoje – medikai.

[galerija kiek=”16″]

Pirminiais duomenimis, lapkričio 13 d., 7:55 val., gautas pranešimas, kad Kaune, Savanorių ir Taikos prospektų sankirtoje, susidūrė dvi transporto priemonės „Toyota“ ir „VW Golf“.

Abiejų automobilių vairuotojus apžiūrėjo atvykę medikai. Įvykio vietoje dirbo pareigūnai.

Po kiek laiko į gydymo įstaigą pristatyti abiejų automobilių vairuotojai. Pareigūnai aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.

Papildyta: Kaip skelbia portalas Delfi, išsinuomotu visureigiu „Toyota Land Cruiser“ du Italijos piliečiai važiavo Savanorių pr. Vilniaus link. Italai pripažįsta, kad į sankryžą įvažiavo degant geltonam šviesoforo signalui. Tuomet į visureigio šoną rėžėsi Taikos pr. atvažiavęs „VW Golf“. „Toyota Land Cruiser” keleivio vietoje sėdėjęs italas pasakojo, kad greitis nebuvo didelis.

„Mes ramiai važiavome į darbą ir tada pajutome didelį smūgį”, – DELFI pasakojo italas. Avarijos metu buvo sužeistas „Toyota” vairuotojas. Jo draugas pasakojo, kad sužeidimai nėra rimti – vairuotojui (gim. 1996 m.) nestipriai sužeista ranka.

Kokius sužeidimus patyrė „VW Golf” vairuotojas (gim. 1950 m.) nepranešama. Tikslias avarijos aplinkybes nustatys policijos pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA