Naujas daugiabutis Šilainiuose: pavyzdys, kaip įtikti išrankiems klientams | Kas vyksta Kaune

Naujas daugiabutis Šilainiuose: pavyzdys, kaip įtikti išrankiems klientams

Sparti nekilnojamojo turto plėtra Kauno mieste keičia būsto pirkėjų poreikius. Renkantis naują butą, kauniečių norai auga: jei anksčiau daug lemdavo palanki kaina, patogi vieta mieste, šiuolaikiška statyba ir aukšta kokybė, dabar greta šių kriterijų vis svarbesni tampa energetinis taupumas, inovacijos, patogumas, automobilių stovėjimo vietos, saugumas ir kitos detalės. Tai iššūkis NT vystytojams, siekiantiems patenkinti klientų lūkesčius.

[galerija kiek=”8″]

Ekonomiškas ir jaukus

„Pastaraisiais metais metafora apie jaukias namų sienas gerokai išsiplėtė. Naujas būstas – reikšminga investicija, todėl pirkėjai skiria daug dėmesio kiekvienai detalei, o jų reikalavimų sąrašai tik ilgėja. Statytojus tai atitinkamai įpareigoja dar aukščiau kelti kokybės kartelę siekiant optimalaus rezultato. Čia pranašumą suteikia patirtis ir preciziškas darbas, kuomet galime rinkai pasiūlyti išskirtinį produktą už prieinamą kainą“, – sako jau tris dešimtmečius vidaus inžinerinių sistemų srityje dirbantis ir ne vieną NT projektą Kaune įgyvendinęs verslininkas Raimundas Mockevičius.

Jo vadovaujama bendrovė „Pieta“ neseniai užbaigė projekto „Baltijos namas“ statybų etapą Šilainiuose, o šį savaitgalį rengia atvirų durų dienas. Esamiems ir būsimiems kauniečiams bus pristatytas Baltijos gatvės 87 ir 87A numeriais pažymėtas trijų aukštų daugiabutis. Jame suprojektuoti 33 butai nuo 32 iki 75 kvadratinių metrų ploto ir 5 komercinės patalpos (42-78 m2).

Patogus skirtingų erdvių išdėstymas ir nedideli išlaikymo kaštai – vieni iš prioritetų, kuriems NT vystytojai kartu su architektais skyrė ypatingą dėmesį. Aukštos kokybės langai ir kiti šilumą taupantys sprendimai prisidėjo prie to, kad būtų suteikti A energetinę klasę patvirtinantys sertifikatai. Tai garantas, jog naujakurių gyvenimas „Baltijos name“ bus maksimaliai ekonomiškas, šiltas ir tuo pačiu jaukus.

Kiekvienam – po sandėliuką

Prieš kelerius metus R. Mockevičius Žemuosiuose Šančiuose įgyvendino projektą „Prospekto namas“, kur senus kareivinių griuvėsius (A. Juozapavičiaus pr. 31) prikėlė naujam gyvenimui. Jau tuomet jis perprato esminius gyventojų poreikius, o šias žinias pasitelkė ir tęsdamas veiklą naujose statybose Šilainiuose.

„Butas – gana ribota erdvė, tačiau mes siekiame, kad tai netrukdytų pilnavertiškam žmonių gyvenimui. Todėl kiekvienam „Baltijos namo“ butui numatyta po atskirą sandėliuką. Šiuolaikinėje statyboje tai gana retai sutinkamas privalumas, bet jis tikrai pravartus ir reikalingas bemaž visiems. Nors nemaža dalis gyventojų čia turės balkonus, jiems nereikės griozdinti terasų ar laiptinių dviračiais ir kitais stambiais rakandais, nes tam bus užtektinai vietos rūsyje“, – patogumus vardijo pašnekovas.

Erdvi automobilių aikštelė su trinkelių ir asfalto danga priešais daugiabutį talpina per pusšimtį automobilių. Taigi vietos turėtų pakakti ne tik gyventojams, bet ir juos aplankiusiems svečiams.

Projekto autoriai tikisi, kad nedidelis gyventojų skaičius kompaktiškame name sukurs bendruomenišką atmosferą, bet tuo pačiu ir užtikrins kiekvieno privatumą. Kaimyniškam laisvalaikiui po atviru dangumi – apželdinta, sutvarkyta aplinka ir vaikų žaidimų aikštelė su minkšta danga bei žaismingomis karstynėmis.

Daugiau apsaugos priemonių

Greta komforto ne mažiau svarbu gyventojų ir turto saugumas. Dėl to kiekviename bute įrengtos aukščiausios klasės šarvuotos durys, o veiksmą aplink namą nuolat stebės apsaugos vaizdo kameros, aprūpintos visa būtina įrašymo įranga.

Be to, automatinis teritorijos bei laiptinių apšvietimas veiks pagal astronominį laikrodį – tiksliai, patikimai ir efektyviai, kad būtų optimaliai naudojama elektros energija, o naujoviški LED šviestuvai veiktų tik sutemus.
Naujoviškų sprendimų sąrašą papildo dar viena inovacija: gyventojams ar aptarnaujantiems administratoriams nereikės fiziškai lakstyti ir tikrinti skaitiklių, nes visi suvartoto šalto ir karšto vandens bei šildymo duomenys bus nuskaitomi nuotoliniu būdu ir automatiškai pasieks sąskaitas pateikiančius paslaugų tiekėjus. Iki šiol mūsų mieste tėra keletas pavienių namų, kur įdiegtos tokios technologijos.

Kviečia apžiūrėti gyvai

Plačiau susipažinti ir įsitikinti šiuolaikiškos statybos efektyvumu kauniečiai bei miesto svečiai galės lapkričio 17-18 dienomis, nuo 11 iki 15 val. atvykę į projekto „Baltijos namas“ atvirų durų dienas adresu Baltijos g. 87, Šilainiuose.

„Esame pasirengę atsakyti į bet kokius interesantų klausimus, kadangi visose projekto stadijose patys aktyviai dirbome ir kontroliavome procesus. Visas detales žinome iki smulkmenų, puikiai pažįstame kiekvieną šio namo kampelį, todėl tikimės atvykusiems lankytojams surengti turiningą pažintį su vienu pažangesnių Kauno daugiabučių, o rimčiau susidomėjusiems pateiksime solidžias kokybės garantijas“, – užtikrintai kalbėjo R. Mockevičius.

Be to, tai bus geriausia proga gyvai įsitikinti itin palankia šio būsto geografine vieta mieste, mat iš čia Kauno centras ir kiti mikrorajonai greitai pasiekiami tiek viešuoju, tiek ir nuosavu transportu, o aplink nedideliu spinduliu išsidėstę viskas, ko reikia šiuolaikiniam žmogui – nuo darželių, mokyklų iki prekybos centrų ir medicinos įstaigų.

Dėl būsto apžiūros galite kreiptis telefonu 8 648 50005 arba internetu www.baltijosnamas.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA