A. Tapiną nustebino sporto klubo atstovų bendravimas su klientais: „Norite būti storos ar gražios?“ | Kas vyksta Kaune

A. Tapiną nustebino sporto klubo atstovų bendravimas su klientais: „Norite būti storos ar gražios?“

A. Tapino „Facebook“ paskyros, R. Tenio nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Publicistą ir visuomenininką Andrių Tapiną gerokai nustebino vieno sporto klubo, esančio Kauno regione, viešosios komunikacijos ypatumai. Verslininkai nepabūgo mėgindami pritraukti klientes pasinaudoti įžeidžia leksika.

„Yra du pasirinkimai. Norite būti storos ar gražios? Jei norite būti apsileidusios, tvarkykitės pačios. Jei nutarsite, kad po esamu taukų sluoksniu gyvena graži moteris, ateikite padėsiu! X FORMA laukia“, – tokiu informaciniu braižu parašytas ir socialiniame tinkle „Facebook“ patalpintas Kėdainiuose veikiančio sporto klubo „X Forma“ atstovų pranešimas su nuotraukomis, vaizduojančiomis moters kūno formų pokyčius.

Pastarasis įrašas, kaip jau minėta, pro akis nepraslydo ir A. Tapinui. Pasak žinomo vyro, šis sporto klubo komunikacijos su klientais variantas galėtų pretenduoti į kokią nors metų nominaciją.

„Kėdainių sporto klubas „X Forma“ štai taip vilioja klientus – klausia moterų, ar tu nori būti stora, ar graži? Ir siūlo pagalbą, jeigu nuspręsite, kad po taukų sluoksniu gyvena moteris.

Kilus diskusijai klubo atstovai ilgai laikėsi savo pozicijos ir galiausiai šovė tokį neatremiamą argumentą: „kur buvo tie genetiniai storuliai vokiečių kalėjimuose. Visi filmuotus kadrus matėm, storo nė vieno“, – pasakojo publicistas ir visuomenininkas, greta paskelbto įrašo pridėdamas ir minėto sporto klubo verslininkų komunikacijos ypatumus patvirtinančias nuotraukas, kuriose matyti jų pateikti esą argumentuojantys komentarai.

Sporto klubo „X Forma“ bendravimas su klientais soc. tinkle / „Facebook“ nuotr.

Toks sporto klubo „X Forma“ bendravimo būdas papiktino ir internautus. Pasak jų, verslininkai fizinį aktyvumą žmonėse bando budinti netinkamais būdais. Vienas iš komentatorių nepraleido progos pašiepti sporto klubo atstovų „galios“ pabudinti žmonių pasąmonę, pateikdamas ligos nualinto asmens pavyzdį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA