Kauno futbolo komandos vyriausiajam treneriui – rekordinė bauda | Kas vyksta Kaune

Kauno futbolo komandos vyriausiajam treneriui – rekordinė bauda

„FC Stumbras“ nuotr.

Kauno „Stumbro“ futbolo klubo vyriausiasis treneris Mariano Barreto už po A lygos rungtynių su „Trakais“ išsakytas mintis nubaustas lygoje dar neregėta bauda. Be piniginių sankcijų, treneris buvo nušalintas ir nuo komandos vairo.

Kaip nurodoma „Stumbro“ pranešime, penktadienį, 15.03 val., komanda sulaukė Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Drausmės komiteto laiško, kuriame buvo informuota, kad už viešai išsakytas mintis treneriui M. Barreto skiriama 500 Eur bauda ir vienerių rungtynių diskvalifikacija.

Nors šis LFF Drausmės komiteto sprendimas per septynias dienas gali būti skundžiamas LFF Apeliaciniam komitetui, „Stumbrui“ operatyviai pateikti apeliacijos nebuvo jokių galimybių, kadangi klubas elektroniniu paštu apie tai esą buvo informuotas penktadienį prieš pat LFF darbo laiko pabaigą.

Kauno „Stumbras“, teigiama pranešime, kategoriškai nesutinka su šiuo precedento neturinčiu sprendimu ir jį skųs LFF Apeliaciniam komitetui. Visgi sekmadienio A lygos rungtynėse „Stumbrui“ teks verstis be M. Barreto.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad M. Barreto po trečiadienį įvykusių rungtynių dėl A lygos trečios vietos su „Trakais“ negailėdamas išrašė pylos mačo arbitrui Robertui Šmitui.

„Tokios svarbioms rungtynėms skirti tokį teisėją yra tarsi pasityčiojimas iš futbolo. Jis negerbia žaidėjų, negerbia žmonių darbo, negerbia nieko. Tai, kaip buvo parodytos geltonos kortelės Lukui Čerkauskui, yra didelė gėda. Žaidėjai ir treneriai sunkiai dirba, bet kai kurie žmonės taip pat turi pradėti rimtai dirbti, – spaudos konferencijoje išsakytos M. Barreto mintys cituojamos „Stumbro“ pranešime.

Prieš šį bronzinį mūšį sakiau, kad tikiuosi, jog išvysime tris komandas – gerą „Stumbrą“, gerus „Trakus“ ir gerus teisėjus. Nemėgstu apie juos kalbėti, bet šį kartą visi matė tai, kas įvyko. Mums buvo rodomos geltonos kortelės už viską. Jei tik varžovas surėkia, net jei nebuvo pražangos, iš karto kortelė. Man nėra problema pralaimėti rungtynes, bet tai kas įvyko, nesuvokiama.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA