Sekmadienio rytą – „BMW“ skrydis nuo Romainių kalno | Kas vyksta Kaune

Sekmadienio rytą – „BMW“ skrydis nuo Romainių kalno

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Kol vieni dar tik krapštė akis, o gal jau pusryčiavo, kai kurie kauniečiai, rodosi, grįžinėjo iš smagių švenčių. Stulpą ant Romainių kalno išvertęs „BMW“ vairuotojas atsakomybės prisiimti nepanūdo – policija vis dar ieško avarijos kaltininko.

Sudaužytas automobilis ant Romainių kalno (Raudonvario pl.) pastebėtas sekmadienio rytą. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojo duomenimis, pranešimas apie avariją gautas 8.15 val.

Gana aštriame posūkyje nesuvaldytas „BMW“ rėžėsi į elektros tinklų stulpą ir smarkiai apgadintas kelionę baigė šalikelėje. Nors Kaune stulpai tvirti, šis neatlaikė smūgio ir nuvirto ant važiuojamosios dalies, užtverdamas kelią kalnu kylantiems aukštyn.

Ko gero, supratęs, kad kaip reikiant prisivirė košės, vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos. Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad asmuo, nelaimės metu valdęs automobilį, kol kas nenustatytas.

Eismą trikdžiusį stulpą avarinės tarnybos darbuotojai patraukė nuo kelio, kitiems vairuotojams pavojaus jis nebekelia.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad į stulpą šeštadienio naktį Pramonės prospekte vožėsi „CityBee“ priklausantis „Toyota“ automobilis. Šią akistatą stulpas atlaikė, tačiau transporto priemonė buvo visiškai suniokota. Vairuotojas taip pat spruko iš avarijos vietos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA