Kaunietis nusivylė: visi ėjo kaip pro tuščią vietą | Kas vyksta Kaune

Kaunietis nusivylė: visi ėjo kaip pro tuščią vietą

Skaitytojo nuotr.

Vėlų penktadienio vakarą pernelyg sunki gyvenimo našta žmogų užgriuvo Šilainiuose. Sukniubusiajam greitąją pagalbą iškvietęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas nusistebėjo praeivių abejingumu – esą visi ėjo pro šalį tiesiog nekreipdami dėmesio.

Kaip pasakojo Darius, penktadienį, apie 22 val., vedžiodamas šunį jis pastebėjo kai ką neįprasta. Ties Šarkuvos gatvėje 2 numeriu pažymėtu pastatu, netoli „Maxima“ parduotuvės ant žemės tįsojo žmogus.

Kauniečio dėmesį į nelaimėlį atkreipė akitos veislės keturkojis, kuris, kaip aiškino Darius, be reikalo niekad neloja. Priėjęs arčiau, skaitytojas pamatė sukniubusį žmogų.

Apie sunegalavusį žmogų šeimininką įspėjo gudrus keturkojis / Skaitytojo nuotr.

„Iškviečiau greitąją, sulaukėm su Hachiku ir išsivežė žmogelį. Tik stebėjausi praeivių abejingumu – visi apėjo jį, ir vaikai su mamom, ir taip žmonės – niekam nerūpėjo prisiartinti ir pasiteirauti, gal kas nutiko“, – nusivylimą liejo kaunietis.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad praėjusią naktį gautas iškvietimas adresu Šarkuvos g. 2.

Pašnekovės duomenimis, ant žemės gulėjęs vyras buvo neblaivus. Susmukusį žmogų medikai incidento vietoje apžiūrėjo – užrašė elektrokardiogramą, pamatavo spaudimą ir nustatė, kad tuo metu jam medicininės pagalbos nereikėjo.

Išgėręs vyriškis kietą žemę iškeitė į lovą – medikai nuvežė jį išsimiegoti į blaivyklą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA