Laisvės alėją užplūdo gausios ugniagesių pajėgos | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėją užplūdo gausios ugniagesių pajėgos

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Penktadienio popietę patį Kauno centrą užpildė gaisrininkų ekipažų sirenų kauksmas. Į rekonstruojamą Laisvės alėją suvažiavo keli ugniagesių automobiliai, nors gaisro nematyti.

[galerija kiek=”4″]

Specialiųjų tarnybų sujudimas kilo prieš 15 val. – ratuotos ugniagesių technikos eilė išsirikiavo viduryje pagrindinės Kauno pėsčiųjų gatvės, prie „Pienocentro“ rūmų.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, ugniagesiai buvo užėję į čia pat esantį barą „Republic“, ieškodami gaisro židinio vėlgi nevaisingai šukavo gretimus kiemus ir praėjimus.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad gautas pranešimas apie Laisvės alėjoje tvyrantį dūmų kvapą.

Į nurodytą vietą nuskubėjo trys autocisternos ir gaisrinių autokopėčių ekipažas, tačiau liepsnų ugniagesiai neranda, gali būti, jog pranešimas nepagrįstas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 493 str. 2 d. už priešgaisrinės apsaugos, policijos, greitosios medicinos pagalbos ir kitų specialiųjų tarnybų iškvietimą žinant, kad pagalba nereikalinga, gresia bauda nuo 200 iki 2 tūkst. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA