To dar nematė – plinta naujas automobilių vagysčių metodas? | Kas vyksta Kaune

To dar nematė – plinta naujas automobilių vagysčių metodas?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Trečiadienio vėlyvų vakarą interneto platybėse pasirodė perspėjanti istorija – Kaune atsirado nauja tendencija. Kauniečio transporto priemonė būtų nutempta ne dėl KET pažeidimo, o todėl, kad kažkas ją pardavė kitiems asmenims.

„Įspėju saugoti savo mašinas: senas, darbines bei naujas“, – savo įrašą socialinio tinklo „Facebook“ platybėse pradėjo Jonas.

Jis pasidalino savo „atsidūrimo laiku ir vietoje“ istorija.

„Facebook“ platybėse pasidalinti kauniečio istorija.

Lapkričio 07 d. vakarą kaunietis atvažiavo į garažą, kaip jis teigė, „pasikrapštyti“ prie mašinos.

„Kitas mano automobilis stovi šalia garažo, na, ir ką matau: atvažiuoja traliukas, jis sustoja prie minėtos mano transporto priemonės, išlipa žmogus, dedasi pirštines ir sako, kad ją ištemps“, – įvykiu dalinasi vyras.

Nenuostabu, kad po to sekė susirūpinimo pilnas klausimas – „kokio velnio?“ Bet sulauktas atsakymas sukėlė tik dar daugiau minčių – ji nupirkta ir turi būti pristatyta. Kai vyras stengėsi gauti atsakymą, iš ko ji nupirkta, išpešė tik vairuotojo „nesvarbu“.

„Rodo jis man nupirkto automobilio nuotraukas, o ten mano mašina, mano valstybiniai numeriai“, – vaizdu negalėjo patikėti Jonas.

Žmogus, kuris turėjo nutempti „nupirktą automobilį“, susisiekė su tokį paliepimą davusiu Ignu, norėdamas išsiaiškinti, kokie bus tolimesni veiksmai.

O Ignas atsakė neimti transporto priemonės, mat bus kažką sumaišęs ir ne tą transporto priemonę nufotografavęs, o tolimesni žodžiai nurodė tralo vairuotojui vykti į kitą vietą.

Automobilio savininkas užklausė itin rūpimo klausimo – „kaip vyksta ši veikla?“ Visgi, atsakymas nebuvo toks, kokio galima tikėtis – „būna, pasitaiko, kad ne tas mašinas nutempiu, tada tenka atgal į vietą grąžinti“.

Tačiau kaunietis nesuvokė vieno: „jei automobilis – automatas, per jėgą jį užkėlus, gali susigadinti. Kažkas čia netaip“, – įtarumo neslėpė Jonas.

 

 

 

 

 

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA