Kaunietis įspėja: „Lidl“ svaiginančių gėrimų galima nusipirkti ir po aštuonių (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kaunietis įspėja: „Lidl“ svaiginančių gėrimų galima nusipirkti ir po aštuonių (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Tiesa, „Kas vyksta Kaune“ redakcijai parašiusį kaunietį nemaloni apsipirkimo patirtis „Šilainiuose“ esančioje „Lidl“ užklupo ne vakarinėmis valandomis. Visgi šio potencialiai svaigaus gėrimo be problemų įsigytumėte ir po 20 val. Kokios pagirios lauktų suvartojus visą butelį, savo kailiu geriau nebandyti.

Kaip pasakojo Gustas, Baltų prospekto „Lidl“ trečiadienį, apie 10.50 val., pirktas gėrimas sukėlė tiesiog šleikštulį. „Norėčiau pranešti, kad kiti pirkėjai nepakibtų ant to paties ir būtų atidesni“, – dėstė vaikinas.

Iš tolėliau gėrimas neatrodo įtartinas / Skaitytojo nuotr.

Jo teigimu, gerdamas „Freeway Ice Tea“ iš minėtos parduotuvės kaunietis pajuto keistą skonį, lyg gėrimas būtų gazuotas. Nors produktas galioja iki 2019 m. gegužės 8 d., tačiau atidžiau įsižiūrėjęs į skystį, skaitytojas pastebėjo jame plūduriuojančias nuosėdas.

Galiojimas nesibaigęs, bet nuosėdos išduoda arbatos gėrimą esant ne pirmo šviežumo / Skaitytojo nuotr.

„Pauosčius nuo gėrimo sklido stiprus raugo kvapas. Supratau, kad gėrimas yra paprasčiausiai surūgęs – tai išdavė gazuotumas, kvapas ir nuosėdos“, – nedidelio tyrimo rezultatais dalijosi Gustas, pridūręs, kad suplakus ir atsukus butelį girdisi šnypštimas, kaip gazuoto gėrimo.

Nuvykęs į „Lidl“, kurioje pirko produktą, antro tokios būklės gėrimo vaikinas sakė neradęs. Su parduotuvės administracija, jo tvirtinimu, susisiekti nepavyko.

Klausimus dėl šio gėrimo būklės „Kas vyksta Kaune“ pateikė prekybos tinklo „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovui Valdui Lopetai. Gavę bendrovės komentarą, papildysime.

Papildyta

V. Lopeta „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad reaguojant į šį pranešimą bei dar vieną panašų kito kliento skundą, iš prekybos išimta visa šio produkto partija.

„Toliau su tiekėju aiškinamės problemos atsiradimo priežastis ir galimus veiksmus, kurie padėtų išvengti tokių situacijų ateityje. Mums, kaip ir mūsų pirkėjams, produktų kokybė yra prioritetas, todėl labai apgailestaujame dėl šios nemalonios patirties“, – sakė „Lidl Lietuva“ atstovas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA