Kelių mėnesių parkavimo ypatumai – kai kuriems taisyklės negalioja? | Kas vyksta Kaune

Kelių mėnesių parkavimo ypatumai – kai kuriems taisyklės negalioja?

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi pasipiktinusi kaunietė, jos teigimu, prekybos miestelyje „Urmas“ jau kurį laiką vienam piliečiui įsiviešpatavusi nauja automobilio parkavimo sistema, kuri net nepriklauso nuo to, ar aplinkui būna laisvų vietų.

[galerija kiek=”4″]

Moters siųstose nuotraukose matyti, kad vairuotojas jau nuo vasaros išsirinkęs tą pačią vietą „Urmo“ automobilių stovėjimo aikštelėje. Tiesa, ji, pagal Kelių eismo taisykles, yra neleistina.

Kaunietė pasakojo, kad gana dažnai užklysta į „Raudonojo pasažo“ prieigas ir bene kiekvieną kartą randa šį „Audi“ toje pačioje vietoje.

Keblumų galima rasti ne tik KET pažeidinėjime, bet ir tapimu kliūtimi pėstiesiems. Nors perėja yra plati, toks automobilio pastatymas verčia pėsčiuosius kiek pakeisti savo ėjimo trajektoriją.

„Dėdės parkavimas kelia keblumų senyvo amžiaus žmonėms, nes reikia automobilį apeiti“, – mintis dėstė skaitytoja.

Užklausta, ar nesikreipė į policiją, neslėpė, kad bandė informuoti pareigūnus, bet žinios pranešimo anketa pasirodė per daug reikalaujanti asmeninių duomenų: „taip atrodo, kad pati liksiu kalta, todėl anketos pildymą nutraukiau“.

Moters teigimu, ji bandė užklausti ir prekybos miestelio lankytojų, kodėl ši transporto priemonė visoje aikštelėje neranda kitos vietos, bet jie tik gūžčiojo pečiais ir teigė, kad turtingiems žmonėms viskas leistina.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA