Skaitytojai: baisu, kaip elgiasi į N.Baskovo koncertą Kaune atvažiavę | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai: baisu, kaip elgiasi į N.Baskovo koncertą Kaune atvažiavę

Skaitytojų nuotr.

Šalia Kauno sporto halės gyvenantys kauniečiai antradienio vakarą visiškai nesidžiaugia, jog į laikinąją sostinę atvyko Rusijos pop scenos žvaigždė Nikolajus Baskovas. Jie teigia, kad apie 20 valandą bandydami grįžti namo, rado užstatytus kiemus ir garažus, todėl kreipėsi į policiją. Gyventojų atsiųstose nuotraukose matyti, kad automobiliai ne tik palikti ties įvažiavimais į privačių namų teritorijas, bet ir stovi tiesiog ant pėsčiųjų perėjų.

Šalia sporto halės gyvenantys ir į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją skambinę kauniečiai teigia, kad stengiasi į kiemuose pažeidžiant taisykles statomus automobilius žiūrėti pakančiai, jei jie aklinai neužstato įvažiavimų. Tačiau šį kartą neapsikentė ir kreipėsi į policiją, kad vairuotojai, nepaisantys Kelių eismo taisyklių, būtų nubausti.

Tad didelė tikimybė, kad iš koncerto išėję N. Baskovo gerbėjai nebus džiaugsmingai nusiteikę, kai ant automobilių ras pranešimus apie nustatytą pažeidimą.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis teigė, kad buvo gautas vienas pranešimas apie užstatytą pravažiavimą Vydūno alėjoje, tačiau jis nepasitvirtino – nuvykus patikrinti, automobilis jau buvo patrauktas.

Dėl parkavimo pažeidimų Perkūno alėjoje pranešimų kol kas negauta, nors policija patvirtino, kad eismas dėl vykstančio koncerto kiek suintensyvėjęs.

Kauno sporto halėje vykstantys renginiai neretai sukelia nepatogumų ne tik šalia gyvenantiems kauniečiams, bet ir specialiosioms tarnyboms. Prieš keletą metų, kai renginio metu Kauno sporto halėje kilo gaisras, ugniagesiai gelbėtojai bei medikai vėlavo atvykti į nelaimės vietą, nes nepravažiavo siaura Perkūno alėja, kuri buvo užstatyta lengvaisiais automobiliais. Laimei, gaisrą pavyko suvaldyti ir tuo metu niekas nenukentėjo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA