20-mečio nužudymu įtariamas kaunietis išgirdo pirminį teismo sprendimą | Kas vyksta Kaune

20-mečio nužudymu įtariamas kaunietis išgirdo pirminį teismo sprendimą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Jauno vyro nužudymu ir kito sužalojimu Kalniečių daugiabutyje įtariamas kaunietis A.N. sulaukė pirminio nuosprendžio – jį Kauno apylinkės teismas leido suimti trijų mėnesių laikotarpiui. Pastarajam taip pat yra pateikti įtarimai dėl narkotinių medžiagų laikymo.

„Įtariamasis A. N. nedeklaravęs gyvenamosios vietos, nedirba, neturi šeimos, legalaus pragyvenimo šaltinio. Vien šiuo metu jis yra įtariamas trijų nusikaltimų padarymu – vieno labai sunkaus ir dviejų nesunkių tyčinių nusikaltimų, o prieš tai – grasinimu nužudyti savo draugę“, – pažymima teismo nutartyje.

Teismas daro išvadą, kad anksčiau penkis kartus teistas įtariamasis A. N., būdamas laisvėje, suvokdamas gresiančios atsakomybės bei galimos realios laisvės atėmimo bausmės neišvengiamumą, darys kitus naujus nusikaltimus.

„Įtariamasis kitame jo atžvilgiu atliekamame tyrime jau yra pažeidęs paskirtos kardomosios priemonės sąlygas gyventi skyriumi ir neieškoti ryšių su nukentėjusiąja, todėl yra pagrindo manyti, kad jei jam bus paskirta švelnesnė kardomoji priemonė nei suėmimas, jis bėgs (slėpsis) nuo ikiteisminio tyrimo pareigūnų, prokuroro ar teismo“, – rašoma nutartyje.

30-metis A. N. yra įtariamas 2018 m. lapkričio 04 d. Kaune, Muravos g., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kilusio konflikto metu vienam iš su juo buvusių vyrų dūrė peiliu į pažasties sritį, kitam – į pilvą. Pastarasis dėl patirtų sužalojimų mirė Kauno klinikose. Tą pačią dieną įtariamojo A. N. bute rastas plastikinis maišelis su baltos spalvos milteliais, galimai narkotine sintetine medžiaga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA