Kruvinas vakaras Kalniečiuose: subadyti du asmenys, vienas mirė (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kruvinas vakaras Kalniečiuose: subadyti du asmenys, vienas mirė (papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kraupus sekmadienio vakaras Kalniečių mikrorajone. Kilus konfliktui sužaloti du asmenys. Vieno iš jų gyvybė užgeso.

Apie nelaimę portale „Kas vyksta Kaune“ skelbta sekmadienio vakarą, Kauniečiai pranešė, jog minėtoje gatvėje mato didelį sujudimą. Atvykę pareigūnai rado šaltuoju ginklu subadytus asmenis.

Primename, kad lapkričio 4 d., apie 18.15 val., Muravos gatvėje esančio namo kieme kilus konfliktui vyriškis peiliu sužalojo 2 jaunuolius (g. 1999 m.) ir (g. 1998 m.).

Vienas nukentėjusysis įvykio metu sužalotas pažasties srityje (paviršinė durtinė-pjautinė žaizda), kitam atsivėrė durtinė-pjautinė žaizda pilvo srityje. Abu asmenys dėl sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Įtariamieji neblaivūs (0,76 prom., g. 1988 m.), (1,6 prom., g. 1993 m.) ir (0,68 prom., g. 1993 m.) uždaryti į areštinę.

Sulaikant įtariamuosius Muravos gatvėje, bute, rastas skaidrus plastikinis maišelis su baltos spalvos milteliais, tai, galimai – narkotinė medžiaga.

Lapkričio 5 d., apie 3 val., jaunuolis (g. 1998 m.) ligoninėje mirė.

Papildyta 16.37 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad visi trys įtariamieji teisėsaugai yra žinomi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA