Policininką Kauno rajone terorizavusiam vyrui smarkiai atsirūgo | Kas vyksta Kaune

Policininką Kauno rajone terorizavusiam vyrui smarkiai atsirūgo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Penktadienį Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) pranešė apie nemalonų incidentą, nutikusį rajono komisariato policijos tyrėjui. Šis iš agresyviai nusiteikusio vyriškio sulaukė keiksmų ir grasinimų nužudyti.

Kaip nurodoma pranešime spaudai, Kauno apskrities VPK Imuniteto valdybos Korupcijos tyrimų skyriuje atliekamo ikiteisminio tyrimo metu buvo sulaikytas ir į areštinę patalpintas 1972 m. gimęs vyras.

Jam pareikšti įtarimai dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo bei dėl grasinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui. Įtariamasis sistemingai terorizavo, bauginimo bei grasinimo susidoroti su Kauno apskrities VPK Kauno rajono policijos komisariato vyriausiuoju tyrėju.

Taip pat grasino suniokoti pareigūno turtą, panaudodamas psichinę prievartą reikalavo, kad pareigūnas susilaikytų nuo veiksmų kaltininko naudai, jog vyras galėtų verstis nelegalia veikla – dėl šių nusikalstamų veikų vyrui buvo pareikšti įtarimai. Asmuo sulaikytas, jam paskirtos kardomosios priemonės.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 145 str. 2 d. ir 287 str. 1 d. agresyviam vyriškiui gresia laisvės atėmimas iki ketverių metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimų skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA