Petrašiūnuose – slapta policijos ir kriminalistų operacija | Kas vyksta Kaune

Petrašiūnuose – slapta policijos ir kriminalistų operacija

Skaitytojos nuotr.

Ketvirtadienio vakarą didelį specialiųjų tarnybų sujudimą kauniečiai pastebėjo Petrašiūnų gale, netoli Palemono viaduko. Skaitytojų teigimu, pareigūnai ilgokai tykojo, o po to sulaikė žmones.

Kaip nurodė „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja, šalia Ateities plente 43 numeriu pažymėto industrinės paskirties pastato policija apie valandą laukė pasaloje.

Prieš 18 val. pareigūnai pradėjo sulaikymus, tiesa, kaunietė negalėjo įvardyti, kiek asmenų sučiupo policija. Anot jos, filmuoti operaciją buvo uždrausta, apie 18 val. minėtu adresu buvo suvažiavę keturi nežymėti ir du paprasti policijos ekipažai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad kriminalistai Ateities plente organizavo sulaikymo operaciją, tačiau daugiau duomenų apie ją, nei policijos rankose atsidūrusius asmenis, neturėjo – tai buvo slapta teisėsaugininkų surengti veiksmai.

Įvykio liudininke tapusi moteris spėjo, kad žmonės galėjo būti sulaikyti dėl kontrabandos, nes čia pat plyti vilkikų sandėliai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA