Kauno centre šlaistėsi agresyvūs jaunuoliai: smarkiai sumušti žmonės | Kas vyksta Kaune

Kauno centre šlaistėsi agresyvūs jaunuoliai: smarkiai sumušti žmonės

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šventinė naktis, per kurią pasižvalgyti į gyvųjų pasaulį užsuka vėlės, kai kuriuose, rodosi, pažadino demonus. Liudininkų ieškantys kauniečiai sako buvę smarkiai sumušti pačiame miesto centre. Policijos duomenimis, panašiu metu toje pačioje vietoje kliuvo ne vienam.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ pasakojo Greta, lapkričio 1-osios naktį ją su draugu Laisvės alėjos atkarpoje tarp Kauno soboro ir fontano užpuolė agresyviai nusiteikę jaunuoliai, iš pažiūros – jaunesni nei 20 metų.

Keli vaikinai ir mergina, kaip pasakoja skaitytoja, prie poros prisikabino tarp 1.30 ir 2 val. Kaunietei buvo sumušta akis, jos draugas patyrė smarkius galvos sumušimus. Visa laimė, kad gydymo įstaigoje atlikti tyrimai smarkesnių sužeidimų neparodė.

Tiesa, šitaip Laisvės alėjoje „pasisekė“ ne visiems. Kaip ketvirtadienį pranešė Policijos departamentas, panašiu metu, 1.50 val., pagrindinėje Kauno pėsčiųjų gatvėje grupė vyriškių sumušė 1996 m. gimusį vyrą, kuris dėl kaukolės pamato lūžimo bei galvos smegenų sutrenkimo paguldytas į ligoninę.

Dviejų įvykių, kurių metu iš viso nukentėjo trys žmonės, aplinkybės labai panašios – Greta neatmetė galimybės, kad praėjusią naktį siautėjo ta pati kompanija, nors teigia nemačiusi jaunuolių kimbant prie kitų žmonių.

Anot jos, agresyviausi šutvėje buvo vienas vaikinas su mergina ir dar keli asmenys. „Liejo pyktį tiek kumščiais, tiek rankomis. Kad nenukentėtų ir kiti, ieškome ką nors žinančių, mačiusių ar turinčių naudingos informacijos atpažįstant asmenis“, – portalui sakė kaunietė.

Nakties susirėmimų liudininkais tapę praeiviai nukentėjusiesiems galėtų padėti dėl įvykių kreipdamiesi bendruoju pagalbos numeriu 112 arba tiesiai į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą numeriais (8 37) 303 276, (8 37) 303 280.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA