Vairuotojų kantrybės išbandymas: magistralėje abiem kryptimis stoja eismas | Kas vyksta Kaune

Vairuotojų kantrybės išbandymas: magistralėje abiem kryptimis stoja eismas

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“, Skaitytojo nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Vėlinių išvakarėse išvažiuoti iš Kauno keliuose taškuose gali tapti tikru iššūkiu. Pranešama, kad A1 magistralėje tiek Vilniaus, tiek Klaipėdos kryptimis tįsta didžiulės spūstys.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo žiniomis, 17.30 val. gautas pranešimas, kad A1 kelyje važiuojant link Klaipėdos susidūrė du automobiliai.

Avarija įvyko tarp Palemono viaduko ir Muravos transporto mazgo. Automobilių markių budintis pareigūnas nurodyti negalėjo, nėra žinių ir apie vairuotojų blaivumą. Policijos duomenimis, nelaimės metu galėjo nukentėti berniukas – medikai jį išvežė apžiūrėti į gydymo įstaigą.

Visgi ne visiškai aišku, ar eismas stoja būtent dėl šio įvykio. Kauniečiai socialiniuose tinkluose dalijasi, kad panašioje vietoje – už Palemono viaduko antra juosta judant link „Megos“ mašinos susidūrė visai neseniai, apie 18.40 val.

O „Google Maps“ duomenimis, minėtoje atkarpoje iš viso užfiksuoti bent trys eismo įvykiai. Prie nusukimo į Palemoną spūstis tęsiasi ir Vilniaus kryptimi – automobiliai stoja beveik nuo Muravos sankryžos.

Tuo tarpu ne geresnė situacija ties Kleboniškio tiltu – link „Megos“ važiuojančios transporto priemonės vos juda jau nuo to paties Muravos viaduko. Kauniečiai praneša, kad viduryje tilto stovėjo „BMW“ nuleista padanga. Net jeigu automobilis nuo važiuojamosios dalies jau pašalintas, spūstis vis dar formuojasi.

Čia reikia pridurti, kad, kaip jau kone įprasta, smarkiai kemšasi ir tvarkomas Ateities plentas. Kitose Kauno dalyse eismo situacija atrodo pakenčiama, nors vairuotojai išeiginės dienos išvakarėse turėtų tikėtis kiek didesnių trukdžių nei įprasta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA