Kaune pasigedo brangaus „BMW“: už informaciją siūlo apvalią sumelę | Kas vyksta Kaune

Kaune pasigedo brangaus „BMW“: už informaciją siūlo apvalią sumelę

Asmeninio albumo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė nemenkos vertės turtą praradusių kauniečių pagalbos prašymas. Naktį Aleksote pavogtas „BMW“ visureigis – už naudingą informaciją automobilio savininkai žada atsilyginti.

[galerija kiek=”4″]

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Darius, sidabrinis „BMW X5“ valstybiniais numeriais 31589 DL dingo trečiadienio naktį, tarp vidurnakčio ir 5 val. ryto. Preliminarūs nuostoliai – apie 10 tūkst. eurų.

Vagystė įvykdyta Narsiečiuose esančioje Būrio gatvėje, Aleksoto seniūnijoje. Apie nusikaltimą pranešta policijai – vaikino, kurio motinai priklauso automobilis, teigimu, pareigūnai atlieka savo darbą, tačiau vilčių surasti transporto priemonę teikia nedaug.

Dėl to nuo ilgapirščių nukentėję žmonės tikisi sulaukti kauniečių pagalbos. Už informaciją, kuri padėtų susigrąžinti „BMW“, jo savininkai siūlo 1 tūkst. eurų atlygį. Ką nors apie automobilį žinančius žmones prašoma skambinti telefonu (8 612) 20 122 arba kreiptis į policiją.

Tiesa, socialiniuose tinkluose, kur taip pat pasidalinta pagalbos šauksmu, kai kurie diskusijos dalyviai galimybę automobilį rasti sveiką vertino itin skeptiškai. Vieno kauniečio manymu, mašina jau palikusi Lietuvos teritoriją arba išardyta, o policija dėl tokių atvejų per galvą nesiverčia.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad į panašią situaciją prieš kiek daugiau nei pusantrų metų papuolė kitas kaunietis, tik dingęs „BMW“ buvo dar brangesnis. Tuomet istorija baigėsi laimingai – automobilis surastas, nors pareigūnus iškoneveikęs savininkas pats sulaukė sankcijų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA