Skandalingąją „Keulė Rūkė“ ištiko krizė? | Kas vyksta Kaune

Skandalingąją „Keulė Rūkė“ ištiko krizė?

delfi.lt 2018/10/30 18:42
DELFI nuotr.

Kelios pastarosios dienos pažėrė peno apmąstymams – nejau užkandinę Kaune turinčios skandalingosios „Keulė Rūkė“ gali nebelikti? Per kelias dienas restoranų tinklą valdančios įmonės „Kiaulių valdovai“ darbuotojų skaičius sumažėjo nuo 25 iki 6. Antradienio pavakarę Vilniaus Pylimo gatvėje esantis restoranas jau nedirbo. 

„Sodros“ duomenimis, spalio 26 dieną (penktadienį) įmonė turėjo 25 darbuotojus, spalio 29 (pirmadienį) jų buvo likę 20, o antradienį – tik šeši.

„Kiaulių valdovai“ turi keturis restoranus: tris Vilniuje ir vieną Kaune.

Registrų centro duomenimis, įmonė turi penkis akcininkus, tai – Rokas Medonis, Dominykas Čečkauskas, Ervinas Baubinas, Martynas Balaišis ir Rolandas Čečkauskas.

D. Čečkauskas DELFI sakė, kad įmonės veikloje šiuo metu nedalyvauja. Su kitais akcininkais ir buvusiu „Kiaulių valdovų“ direktoriumi R. Medoniu antradienį susisiekti nepavyko.

Šių metų pavasarį įmonės direktore buvo paskirta Roma Fedosejevaitė, rodo Registrų centrui pateikti dokumentai. Tačiau ji DELFI sakė, kad įmonėje irgi nebedirba.

„Kiaulių valdovai“ ilgiau nei 12 mėnesių Registro tvarkytojui nepateikę metinės finansinės atskaitomybės dokumentų. Rugsėjį įmonė mokėjo vidutinį 351,17 euro atlyginimą iki mokesčių.

Kaip užfiksavo DELFI fotografas, antradienį apie 17 val. Vilniaus stoties rajone esantis „Keulė rūkė“ restoranas nedirbo, nors jo nurodomas darbo valandos šią dieną yra nuo 11:30 iki 20 val.

Išgarsėjo provokacijomis

Pirmąjį restoraną Vilniaus Pylimo gatvėje atidariusi „Keulė rūkė“ visuomenės dėmesio sulaukė po to, kai šalia savo patalpų nupiešė grafitį, vaizduojantį JAV ir Rusijos prezidentų Donaldo Trumpo ir Vladimiro Putino bučinį.

Įmonė taip pat buvo sulaukusi baudos už reklamas su nukryžiuotu Jėzumi, lygių galimybių tarnybai užkliuvo jos reklama su moterimi užsidėjusia kiaulės kaukę.

„Keulė rūkė“ sieną dar puošia politinis grafiti, kuriame Aurelijus Veryga, Ramūnas Karbauskis ir Agnė Širinskienė vaizduojami lyg teroristai.

Kaune šalia restorano pastatyta kiaulianosio Stalino skulptūra taip pat sulaukė skirtingų vertinimų.

Praėjusių metų pabaigoje platintame pranešime žiniasklaidai R. Medonis teigė turintis grandiozinių planų, per artimiausius dvejus metus visoje šalyje ketina atidaryti dar dešimt maitinimo įstaigų.

„Pagal mūsų verslo planą iki 2020 metų pabaigos mes turėtume valdyti iš viso 13 užkandinių Lietuvoje. Ar pavyks šį planą įgyvendinti – pamatysime. Gyvename besitraukiančioje rinkoje ir pajamų didinimas galimas tik besiplečiant ir didinant pardavimo kanalus. Ką ir darome – mus jau galima pasiekti ir per užsakymų į namus platformas“, – cituojamas R. Medonis.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA