Legendinis Kauno taksi „Greičiau“ keičia pavadinimą – tampa „Go fast“ | Kas vyksta Kaune

Legendinis Kauno taksi „Greičiau“ keičia pavadinimą – tampa „Go fast“

Organizatorių nuotr.

„Vyto taksi“ ar „Taksi greičiau“ – tokie pavadinimai ne vienerius metus buvo kodiniais kauniečių sąmonėje, miesto svečiams pasiteiravus, koks yra pigiausias taksi Kaune. Šiandien daugiau nei dešimt metų kauniečius vežiojusi įmonė atsinaujina: taksi įmonė „Greičiau“ tampa „Go fast“.

Kaip 10 metų išlikti pigiausiais?

„Klientams paklausus, kaip mums pavyksta išvengti nemalonių stereotipinių situacijų, kai taksistas už pavežimą paprašo neadekvačiai daug arba, kai kelionė atgal kainuoja du kartus brangiau negu kelionė į priekį, mes atsakome, kad principas yra vienas – atsirinkti ir branginti tik patikimus bei sąžiningus vairuotojus. Būtent toks yra mūsų pagrindinis moto: mes nežaidžiame nei išpūstomis akcijomis, nei trumpalaikiais pasiūlymais: tiesiog visada vežėme ir toliau vešime už kainą, kuri nurodyta oficialiuose tarifuose. Nėra jokių „daugiklių“ nei už važiavimą piko metu ar užmiestyje. Nuolatos motyvuojame vairuotojus laikytis tokios pačios pozicijos. Patenkinti lieka visi: ir vairuotojai, pas kuriuos metai iš metų sugrįžta nenuvilti klientai, ir, žinoma, keleiviai“, – pasakoja „Go fast“ kūrėjai.

Nuo šiol ir programėlėje

„Jeigu pirmoje vietoje – kelionės kaina, atroje vietoje – patogus taksi iškvietimas. Norėjome suteikti tokią galimybę mus jau daugybę metų besirenkantiems keleiviams, todėl nuo šiol taksi išsikviesti galite ir „Go fast“ programėlėje. Čia patogu ne tik nustatyti kelionės taškus, bet ir sužinoti tikslią kelionės kainą ar atsiskaityti be grynųjų – tiesiog programėlėje pridėjus savo mokėjimo kortelę.“, – pasakoja įmonės atstovai.

„Matome, kaip klientai iš įpratimo vis dar ieško taksi „Greičiau“, todėl norime juos nuraminti, kad niekur nedingome – tiesiog atsinaujimome ir dabar vadinamės „Go fast““.

Dalis klientų vėl renkasi „tradicinius“ taksi

„Kas vyksta Kaune“ pasiteiravus, kaip taksi įmonėms sekasi atsilaikyti prieš užsienio bendroves teikiančias taksi paslaugas Kaune, „Go Fast“ puoselėtojai atsako, kad didelių iššūkių nepajuto, o,jei dalis klientų ir nubyrėjo – šiandien jie vėl sugrįžta.

„Tie, kurie važinėjo nuo seno, pasitiki įmonės kainomis ir dabar. O labiausiai viską atperka mūsų taksistų įdirbis – vėluojant visada smagu įsėsti pas profesionalą Kauno gatves pažįstantį kaip penkis savo pirštus. Taip pat nuolatos tobulėjame, todėl įdiegėme ir specialią sistemą įmonėms – dabar jie gali matyti savo darbuotojų kelionių ataskaitas. Raginame klientus programėlėje rašyti atsiliepimus – į juos visada atsižvelgiame ir siekiame dar geresnių rezultatų“, – pasakoja „Go fast“ kūrėjai.

„Go fast“ prigramėlę galite parsisiųsti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA