Mylimiausias Kauno vaiduoklis „G-LOFT“ grįžta Helovino nakčiai kartu su „Royce“ | Kas vyksta Kaune

Mylimiausias Kauno vaiduoklis „G-LOFT“ grįžta Helovino nakčiai kartu su „Royce“

Organizatorių nuotr.

„Pasirodo tada, kada jo labiausiai reikia“, – taip intriguojančiai dabartinį „G-LOFT“ apibūdina jo komanda ir pažada, kad artimiausias toks „apsilankymas“ kauniečius nudžiugins jau labai greitai – mistinę Helovino naktį, spalio 31-ąją.

[galerija kiek=”4″]

Restorano „Michelle“ šventinė kaukė

Socialinių erdvių – barų, klubų ar restoranų savininkams laužant standartus, į netikėtas pasilinksminimų erdves gali transformuotis bet kas: butas, senas apleistas fortas ar atvirkščiai – prabangus restoranas. Svarbiausia, kad vietos kontekstas atitiktų idėjos konceptą.

Tokia filosofija vadovaujasi ir subtilių linksmybių organizatorius „G-LOFT“, paskutinę spalio naktį sugrįžtantis į miestiečių pamėgtą vietą Rotušės aikštėje, kur seniau ir veikė „G-LOFT“, o dabar lankytojus kviečia „Michelle“ restoranas.

„Juokaujame, kad „G-LOFT“ yra „Michelle“ „juodasis dvynys“, savotiškas „alter ego“, kuris pasirodo ypatingomis progomis, ypatingai, ištikimai publikai. O štai artimiausią Helovino naktį jis taps tikra „Michell‘ės“ kauke – tamsia, mistine, įtraukiančia“, – pasakoja „G-LOFT“ renginių organizatorius Tomas Balandis ir kviečia pasinerti į teminę, užburiančią Helovino nakties programą, kurioje pagrindinę nuotaiką kurs ypatinga muzika.

Sintezatoriais žadins Rotušės aikštės vaiduoklius

„Nors Helovino naktis turėtų būti košmariška, tačiau muzika bus dieviška“, – šypsosi „G-LOFT“ komanda.

„Pavyzdžiui, muzikos gurmanų jau įvertinti elektroninio roko pranašai „ROYCE“: užburiantys ne tik savo vokalu bei sintezatorių muzika, bet ir filosofiniais tekstais, aiškiais vaizdiniais, ritminga melancholija, kuri pamažu įtraukia siūbuojančiam judesiui. Vakaro programą „Royce“ pristato keliais žodžiaiS: „depeche and more“, tad pažįstami skambesiai neturėtų palikti abejingo nei vieno!

Kas žino, galbūt gitarų ir būgnų garsai išjudins Rotušės sienų legendas ar net vaiduoklius… O jei ne, vietoje ir laiku suskambantys klavišiniai jumyse garantuotai pažadins viena iš dviejų: ilgesį arba meilę, priklausomai nuo to, kokios nuotaikos būsite Helovino naktį“, – intriguoja „G-LOFT“ kūrėjai.

Ieškančių dar įvairesnių emocijų, pagrindinėje scenoje lauks ir du muzikos desertai: kauniečiams puikiai pažįstami Mántas & Venclà ir atpalaiduojantis Andrèé, o atskiroje erdvėje „The doors“ gros geriausi visų laikų RnB ir hip hop stilių kūriniai, kuriuos taikliai parinkti žada DJ Double J.

Svarbi informacija raganoms ir velniams

Helovino naktį daugelyje klubų lankytojų patikra prie įėjimo vyksta kiek kitokia tvarka: pirmenybė teikiama… raganoms, velniams, vampyrams ir vilkolakiams. „Žinoma, ypač laukiame temiškai pasipuošusių vakaro svečių, kurie padėtų sukurti ypatingą nuotaiką. Juk metuose yra tik viena naktis, kurioje galime parodyti savo pačių „alter ego!” Na, o iš mūsų pusės Helovino nuotaiką sufleruos daugybė detalių: nuo subtiliai pasikeitusio personalo iki nuo emocijų rasojančio lango, pro kurį Rotušės aikštė atrodys kaip niekad šiurpiai.

Renginys G-LOFT Halloween – tik vienas iš artėjančių naujų „G-LOFT“ projektų. Dėl renginių kokybės vertinamų organizatorių planuose artimiausiu metu nusimato ir daugiau teminių, iki niuansų išdirbtų vakarėlių.

„Ruošiame, brandiname išskirtinius renginius didžiausioms metų šventėms, tad ištikimiausiai, prijaukintai publikai ir visiems tiesiog pasigedusiems „G-LOFT“ tikrai pažadame toliau tęsti „G-LOFT“ ritualus“, – planus atskleidžia T. Balandis ir kviečia į pirmąjį ritualą spalio 31 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA